Blog

Hivatalosan is előnyben vannak a reszponzív weboldalak

A Google április végén hivatalosan is bejelentette, hogy azok a weboldalak sokkal jobb pozíciót fognak kapni a Google organikus keresőjében (ingyenes találati listájában), amelyek kiemelt figyelmet fordítanak a mobiltelefonokról érkező látogatók felhasználói élményére.

Mennyire figyelnek rád?

Azt is kérdezhetném, hogy Te mennyire figyelsz az ügyfeleidre, de nézzük meg mindkét oldalt. Szerintem az a legegyszerűbb ha egy példával illusztráljuk témánkat.

Hogyan válasszunk tárhely szolgáltatót?

Általában két nagy csoportba sorolhatjuk azokat, akik tárhely szolgáltatót keresnek. Az egyik már járatos a webes megjelenésben, tisztában van az igényeivel. Meg tudja határozni, hogy milyen elvárásai vannak egy tárhely szolgáltatóval szemben ahhoz, hogy weboldalát zökkenőmentesen üzemeltethesse.

Jegyzeteléssel erősít a Dropbox

Sok infónk nincs a Dropbox legújabb szolgáltatásáról azon kívül, hogy közösségi jegyzetelést tesz lehetővé valós időben, illetve hogy Dropbox Notes Beta néven indult el a héten.A Google és a Microsoft rendelkezik már ilyen megoldással, a Google Docs és az Office365 is lehetőséget ad a valósidejű, közös dokumentumszerkesztésre, a Dropboxnál azonban eddig még nem volt lehetőség közös munkára.
1617

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »