Itt az ideje egy kis ráncfelvarrásnak!

A jó bornak már régóta szüksége van cégérre is, ezt bizonyára már tudod, és egyáltalán nem mindegy, hogy az a cégér hogy sikerült. Az ominózus cégérnek passzolnia kell a vállalkozásod profiljához, színben, dizájnban egységes weboldal és egyéb kiegészítők kellenek.

Ezer meg egy apróság van, amire figyelni kell az arculati elemek megálmodása és megvalósítása során, és mindehhez már nem biztos, hogy elég lesz a minden bizonnyal a nagyon ügyes ismerős, aki szívességből megcsinálja Neked a logódat. A sikeres cég arculatáért profik felelnek, a rossz döntésért viszont Te.

 

branding-design

Rohan a világ és vele együtt rohannak az ügyfeleid is, jó esetben csak egy pillanatod van arra, hogy megragadd a figyelmüket. Egy unalmas, észrevehetetlen logó, a visszahúzódó webes felület, a tucat repi ajándék erre alkalmatlan.

Az arculatod minimum legyen szép, legyen emlékezetes és elsősorban legyen divatos, mert hiába hagy Téged hidegen a divat a privát életedben, a cégeddel nem teheted meg, hogy nem a legújabb divat szerint „öltözködik”. A vásárlóid ugyanis követik a divatot és fontos nekik, hogy milyen stílusú kávézóba ülnek be, mennyire divatos boltban vásárolnak, vagy éppen melyik autószerelőhöz adják be a féltve őrzött meseautót.

 

Arculattervezés során a szakembereink minden részletre kiterjedően megvizsgálják a cégedet és veled együtt alakítják ki az arculatot. A Te kívánságodnak megfelelő lesz a logó, a honlapod megjelenése és minden egyéb, a cégedhez kapcsolódó bárminek az imidzse a mi feladatunk, hogy az álmaidat a mai divat szerint formába öntsük.

Talán nem is kéne részleteznünk, de a digitális világ folyamatos és töretlen térhódításának köszönhetően nem engedheted meg magadnak, hogy szétszórt, koncepciótlan vállalkozás képét mutassa a céged a honlapodon, vagy a közösségi oldalak valamelyikén.

A potenciális vásárlóid naponta akár több száz hirdetés, ajánlat, webshop, honlap, alkalmazás stb. felett siklanak el, célozhatsz bármilyen jól a hirdetéseiddel, nem nyered meg őket, ha nem vagy stílusos.

 

Keress minket akkor is, ha csak egy logóra van szükséged, vagy ha komplett arculattervezésre, a Onesoft-nál tudjuk a sikered titkát.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat