Szolgáltatásaink

Honlapkészítés

Miért van szükséged saját honlapra? Honlapkészítés a siker érdekében - miért is?Első hallásra az ember az alábbi válaszokat adná: Sikeres akarok lenni! Több bevételt szeretnék! Szeretném ha minél többen ismernék termékeimet-szolgáltatásaimat!

Webshop készítés

Webáruházban értékesíteni jelenleg az egyik leghatékonyabb módja a kereskedelemnek. A webáruház egy olyan virtuális bolt, ami fáradhatatlanul non-stop nyitva tart. Igen- még vasárnap is!

Online marketing & tanácsadás

Mi is az az online marketing? Egyszerűen foglamazva, minden marketing tevékenység ami online zajlik, az interneten zajló kommunikáció azon formája, mely elősegíti cégünk pozitív megjelenését és megítélését, ezáltal elköteleződést és vásárlás iránti érdeklődését váltsunk ki a látogatóktól!

Honlap karbantartás

A cégünk által készített weboldalak és webáruházak -a tartalomkezelő rendszernek köszönhetően- az átadást követően Ügyfeleink számára szabadon szerkeszthetők természetesen díjmentesen.

Online kampánykezelés

Érdemes szem előtt tartani, hogy a tapasztalatlan google adwords felhasználó a hirdetésekre szánt összeg átlag 50%-át sajnos elpazarolja a helytelen kampánybeállításokkal.

Egyedi honlapkészítés

Az egyedi honlapkészítés nekünk munka és hivatás, az általunk készített weboldal elősegíti az ügyfélszerzés, gyors kapcsolatteremtés és értékesítés folyamatait. Tekinthetjük a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb kommunikációs csatornának.

Informatikai tanácsadás

Mikor van szükséged informatikai tanácsadásra? A válasz egyértelmű- ha nem tudod, hogy hogyan indulj el, hogyan építst ki az informatikai megoldásaidat.

Wordpress weboldal készítés

Talán az egyik legmegosztóbb CMS (tartalom kezelő) rendszer az interneten a wordpress CMS. Van aki szereti van aki nem (Talán ők vannak többen) , a miérteket pedig mindenki saját maga határozza meg.

Egyedi CRM rendszer fejlesztése

„Szeretne 29%-kal hatékonyabb értékesítést?” Válasszon egy cégére szabott egyedi CRM-rendszertTudjuk, hogy a CRM-rendszer 29%-kal növeli egy cég eladásait. A sales átlagosan 34%-kal hatékonyabbá válik és az üzleti döntések 42%-kal megbízhatóbbak lesznek (mert több az elérhető adat, és a rendszerezés, insight-kinyerés is könnyebb).

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »