Szolgáltatásaink

Weboldal szerkesztés

Napjainkban szinte minden cég rendelkezik weboldallal, mely elősegíti az ügyfélszerzés, gyors kapcsolatteremtés és értékesítés folyamatait.

Egyedi fejlesztések, programozás

A webes vagy klasszikus alkalmazások építése komoly kompetenciákat követelő folyamat, ahol az erőforrások és a határidő kezelése nagyon fontos kérdés.

Arculattervezés

Egy jól eltalált, egységes vizuális megjelenés elengedhetetlen eszköze a sikerhez vezető út egyik legmeghatározóbb eszközének a megjegyezhetőségnek.

Marketing szövegírás

Szöveget írni sokféleképpen lehet, hosszan vagy röviden, sztorikat belecsempészve, magázó vagy tegező stílusban. A szövegezés stílusát minden esetben a cél, a célközönség és a felület határozzák meg.

Wordpress weboldal készítés

Talán az egyik legmegosztóbb CMS (tartalom kezelő) rendszer az interneten a wordpress CMS. 

Honlap-elemzés csomag

Gyakran felmerül a kérdés egy általunk jó honlapnak hitt weboldalról, hogy miért nem teljesít jól? 

Egyedi CMS - NimCMS

Minden webfejlesztő cég (köztük Mi is) akik tisztában vannak a piaci igényekkel rájöttek arra, hogy nem minden esetben költséghatékony egy nyílt forráskódú rendszer használata (pl: wordpress, joomla, drupal). 

Facebook alkalmazás

Amennyiben honlapja népszerűsítésére valamilyen hatékony eszközt keres, vagy csak honlapja tartalmát kívánja  megjeleníteni a Facebook oldalán, akkor érdemes figyelmet szentelnie a Facebook alkalmazások fejlesztésében lévő lehetőségekre is.

Kiadványok, Grafika

Egy jól megszerkesztett, megfelelően tagolt, tömör, ámde lényegre törő szövegezéssel, a cég profiljához illő színvilággal, grafikával megszerkesztett prospektus, szórólap, kiadvány cége hírnöke lehet, mely a jövőben képviselni fogja.

Adwords kampány

Közös együttműködésünk során az elsődleges cél, hogy ezt elkerüljük és a lehető leghatékonyabb kampányt hozzuk össze!

Mobil alkalmazások fejlesztése

Az okostelefonok robbanásszerű terjedésének köszönhetően, aki versenyben szeretne maradni ügyfelei teljes-körű kiszolgálásának érdekében, hamarosan elgondolkodik a mobil alkalmazások jelentőségén.

Webshop készítés

Webáruházban értékesíteni jelenleg az egyik leghatékonyabb módja a kereskedelemnek. A webáruház egy olyan virtuális bolt, ami fáradhatatlanul non-stop nyitva tart. Igen- még vasárnap is!

Egyedi CRM rendszer

Egy személyre szabott CRM rendszer határozottan előrébb viszi vállalkozását , mely kimondottan a mindennapi üzleti életben nélkülözhetetlen folyamatokhoz, igényekhez lett igazítva, ezáltal az 100%-os segítsége lehet a mindennapokban!

Weboldal karbantartás

Ügyfeleinket nem hagyjuk magukra, a kisebb-nagyobb feladatok elvégzésével kapcsolatban - legyen szó alkalmi vagy rendszeres karbantartási feladatokról - cégünk szívesen áll Ügyfeleink rendelkezésére.

Ügyfeleink elégedettsége
a mi legnagyobb büszkeségünk

mobil_app_fejlesztes1
facebook_app3
crm_rendszer_fejlesztes
webshop_keszites
mobil_app_fejlesztes3
facebook_app_4
^