Szolgáltatásaink

content/szolgaltatasaink/szolgaltatas-honlapkeszites.jpg

Weboldal szerkesztés

Napjainkban szinte minden cég rendelkezik weboldallal, mely elősegíti az ügyfélszerzés, gyors kapcsolatteremtés és értékesítés folyamatait. Tekinthetjük a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb kommunikációs csatornának. Egy igazán jól felépített weboldal többet ér bármely más marketing csatornánál. A jól felépített, optimalizált céges weboldallal nemcsak márkánkat ismertethetjük meg a látogatókkal, de folyamatos kapcsolattartásra és...
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/szolgaltatas-egyedi-fejlesztesek.jpg

Egyedi fejlesztések, programozás

A webes vagy klasszikus alkalmazások építése komoly kompetenciákat követelő folyamat, ahol az erőforrások és a határidő kezelése nagyon fontos kérdés. A fejlesztések hatékonyságát szabványos keretrendszerek felhasználásával lehet tovább fokozni. Ezek a rendszerek közel hibamentesek, folyamatosan támogatottak, lecsökkentik a szerviz igényt (support órák) és a fejlesztési folyamatot is felgyorsítják az előre megírt funkcióik segítségével. 
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/szolgaltatas-arculattervezes.jpg

Arculattervezés

Egy jól eltalált, egységes vizuális megjelenés elengedhetetlen eszköze a sikerhez vezető út egyik legmeghatározóbb eszközének a megjegyezhetőségnek. Az ember alapvetően vizuális élményeire alapoz, az információk közel 80%-át a látásunk révén dolgozzuk fel, így nem kérdéses, milyen sokat jelent a megfelelő, cégéhez illő arculat.Ez segíti látogatóit, leendő ügyfeleit, hogy könnyen megjegyezhessék cégét,szolgáltatásait és segíti önt, hogy a cégére tervezett egyedi szín- és formavilággal kitűnjön a tömegből. 
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/szolgaltatas-marketing.jpg

Marketing szövegírás

Szöveget írni sokféleképpen lehet, hosszan vagy röviden, sztorikat belecsempészve, magázó vagy tegező stílusban. A szövegezés stílusát minden esetben a cél, a célközönség és a felület határozzák meg. Az első és legfontosabb szempont mégis az, hogy tud-e olyan szöveget írni, amely megragad az emberek emlékezetében, először érdeklődővé teszi őket, majd vásárlóvá alakítja a többséget.
Részletek | >
content/wordpress-weboldal.jpg

Wordpress weboldal készítés

Talán az egyik legmegosztóbb CMS (tartalom kezelő) rendszer az interneten a wordpress CMS. Van aki szereti van aki nem (Talán ők vannak többen) , a miérteket pedig mindenki saját maga határozza meg. Annyit biztosan állíthatunk, hogy nem létezik olyan webes rendszer amit mindenki szeret, mindenki zökkenőmentesen tud kezelni, vagy amivel mindenki elégedett. Az informatika és vele együtt az informatikai igények rohamos fejlődése roppant mód megnövelte az internetezők számít, akiket bizony ki kell szolgálni.
Részletek | >
content/blog/audit-kiskep.jpg

Honlap-elemzés csomag

Milyen előnnyel jár a Honlap-elemzés csomagunk? Gyakran felmerül a kérdés egy általunk jó honlapnak hitt weboldalról, hogy miért nem teljesít jól! Mi lehet amit rosszul csinált a kivitelező, vagy milyen időközben bekövetkezett változásnak (PL: responsive megjelenés) nem tett eleget.
Részletek | >
content/nimcms.jpg

Egyedi CMS - NimCMS

Minden webfejlesztő cég (köztük Mi is) akik tisztában vannak a piaci igényekkel rájöttek arra, hogy nem minden esetben költséghatékony egy nyílt forráskódú rendszer használata (pl: wordpress, joomla, drupal). Egyszerűbben megfogalmazva , szerintünk sem Téged sem pedig más Partnerünket nem érdekel az, hogy min fut a weboldala, a lényeg, hogy a felvázolt igényeket és funkciókat zökkenőmentesen meg tudjuk valósítani. Ezek a megvalósítások sok esetben akadályba , vagy minden esetre több munkaórába (ezáltal pénzbe) kerülnek mint egy célirányosan fejlesztett egyedi rendszer.
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/facebook-szolg.jpg

Facebook alkalmazás

Amennyiben honlapja népszerűsítésére valamilyen hatékony eszközt keres, vagy csak honlapja tartalmát kívánja  megjeleníteni a Facebook oldalán, akkor érdemes figyelmet szentelnie a Facebook alkalmazások fejlesztésében lévő lehetőségekre is.
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/grafika-szolg.jpg

Kiadványok, Grafika

Bár egyre inkább az internet korát éljük, a nyomtatott marketing eszközök jelentősége ennek ellenére egy csöppet sem szorult háttérbe, sőt. Egy jól megszerkesztett, megfelelően tagolt, tömör, ámde lényegre törő szövegezéssel, a cég profiljához illő színvilággal, grafikával megszerkesztett prospektus, szórólap, kiadvány cége hírnöke lehet, mely a jövőben képviselni fogja.
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/adwords-szolg.jpg

Adwords kampány

Érdemes szem előtt tartani, hogy a tapasztalatlan google adwords felhasználó a hirdetésekre szánt összeg átlag 50%-át sajnos elpazarolja a helytelen kampánybeállításokkal. Közös együttműködésünk során az elsődleges cél, hogy ezt elkerüljük és a lehető leghatékonyabb kampányt hozzuk össze, mely a befektetett összeg többszörösét eredményezheti bevételi oldalon.
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/mobil-szolg.jpg

Mobil alkalmazások fejlesztése

Az okostelefonok robbanásszerű terjedésének köszönhetően, aki versenyben szeretne maradni ügyfelei teljes-körű kiszolgálásának érdekében, hamarosan elgondolkodik a mobil alkalmazások jelentőségén. Gondoljunk csak bele, már mi is ezen olvassuk leveleinket, állítjuk be teendőinket vagy olvasunk híreket a nagyvilágból.
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/webshop.jpg

Webshop készítés

Webáruházban értékesíteni jelenleg az egyik leghatékonyabb módja a kereskedelemnek. A webáruház egy olyan virtuális bolt, ami fáradhatatlanul non-stop nyitva tart. Igen- még vasárnap is!Napjainkban az online kereskedelem, -ezzel párhuzamosan a webshopok- a gazdaság egyik legdinamikusabb fejlődő ágazatává vált. Az internetes kereskedelem mutatói napról-napra folyamatosan növekszenek. Így ha ön is rendelkezik olyan termékkel/termékekkel, mely online is értékesíthető, érdemes saját webshopot nyitnia.
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/crm.jpg

Egyedi CRM rendszer

Napjainkra, ebben az egyre kiélesedettebb üzleti versenyhelyzetben minden cégvezető számára egyre világosabbá válik az a tény, hogy már nem elég a vevői, partneri kapcsolatok kiépítése, ugyanolyan, vagy talán még nagyobb figyelmet kell szentelni a már meglévő kapcsolatok fenntartására, ápolására! Ez így önmagában sablonos ténynek hangozhat, azonban megvalósítása sok cég számára mégsem ennyire kézenfekvő, és könnyen megvalósítható.
Részletek | >
content/szolgaltatasaink/weboldal-kezeles-1.jpg

Weboldal karbantartás

A cégünk által készített weboldalak és webáruházak a tartalomkezelő rendszernek (NimCMS) köszönhetően az átadást követően Ügyfeleink számára szabadon szerkeszthetők természetesen díjmentesen. Ügyfeleinket nem hagyjuk magukra, a kisebb-nagyobb feladatok elvégzésével kapcsolatban - legyen szó alkalmi vagy rendszeres karbantartási feladatokról - cégünk szívesen áll Ügyfeleink rendelkezésére.
Részletek | >

Ügyfeleink elégedettsége
a mi legnagyobb büszkeségünk

mobil_app_fejlesztes1
facebook_app3
crm_rendszer_fejlesztes
webshop_keszites
mobil_app_fejlesztes3
facebook_app_4
^