Online marketing & tanácsadás

Online marketing & tanácsadás

Mi is az az online marketing?

Egyszerűen foglamazva, minden marketing tevékenység ami online zajlik, az interneten zajló kommunikáció azon formája, mely elősegíti cégünk pozitív megjelenését és megítélését, ezáltal elköteleződést és vásárlás iránti érdeklődését váltsunk ki a látogatóktól!

content/services/online-marketing-onesoft

Milyen előnyökkel jár?

Ismerté tesszük vele vállalkozásunkat és eredményesebb értékesítést teszünk lehetővé! Gondoljunk bele: alapítunk egy céget , elindítjuk a szolgáltatásunkat és várjuk, hogy jöjjenek az ügyfelek...de nem jönnek!

Ez természetes jelenség, hiszen nem tudnak rólunk, nem vagyunk sehol megtalálhatóak maximum az ismerősök értesülnek arról, hogy új szolgáltatást indítottunk! Az online marketing lényege, hogy másokkal is megismertessük tevékenységünket/szolgáltatásunkat!

Milyen eszközökkel érdemes nekivágni?

Az eszközök, felületek és marketing megoldások tárháza mára már rendkívül sokszínű, de szigorúan a hazai piacra vetítve a legnépszerűbbek:

  • Google ads hirdetések (adwords)
  • Facebook hirdetések
  • Facebook posztok és kiemelések
  • Twitter kommunikáció (itthon kevésbé elterjedt)
  • Hírlevelek küldése
  • Tartalom marketing
  • Pr cikkek megjelenítése
  • Bannerek kihelyezése
  • Keresztmarketing
  • Instagram kommunikáció és hirdetések

content/services/online-marketing-tanacsadas

Milyen előnyei vannak ha veletek csináltatjuk?

Immár több mint 10 éve foglalkozunk online marketinggel! Hazai és nemzetközi projektek tucatjait tudhatjuk magunk mögött és több tízmillió forintnyi hirdetést kezeltünk!

Amennyiben saját marketingest alkalmazol úgy az alkalmazotti jogviszonnyal nemcsak kötöttséget vállalsz hanem havi minimum bruttó 500.000 Ft bérköltséget is! Biztosan megéri? Mi ennek töredékéért végezzük a sikeres marketing kampányok kivitelezését és az online marketing tanácsadást- akár havi rendszerességgel a Te irodádban!

Garanciát vállalunk munkáinkra és tanácsadásunkra, ha nem tudunk segítségedre lenni természetesen nem kell fizetned semmit!

Nekünk a legjobb referencia a Te sikered és elégedettséged!

Sikerre vihetjük online marketingedet?

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat

Legfrissebb blogbejegyzések

Olvasd a legfrissebb cikkeinket az informatika és a fejlesztés világából. Maradj naprakész velünk!

Összes bejegyzés
A TikTok Shop funkció fokozódó szerepe

A TikTok Shop funkció fokozódó szerepe

A TikTok nemrégiben tett közzé egy új jelentést vásárlási piacterének fejlődéséről és az alkalmazáson belüli biztonságos vásárlás elősegítésére tett erőfeszítéseiről.
PPC hirdetési alapok

PPC hirdetési alapok

Akár kisvállalkozásod van vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy a digitális hirdetésekre, jó helyen jársz.  Ma a PPC-hirdetéseket falatnyi, könnyen érthető darabokra bontjuk, különös tekintettel a Google Ads-re és a közösségi médiában való hirdetésre. 
Hogyan javíthatjuk hirdetéseink megtérülését? Bevezetés a ROAS használatába

Hogyan javíthatjuk hirdetéseink megtérülését? Bevezetés a ROAS használatába

A digitális marketing dinamikus világában a vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy pontosan mérjék és értékeljék hirdetési stratégiáik hatékonyságát. Ennek érdekében egy kritikus eszköz kerül előtérbe: a ROAS, amely a reklámköltségek megtérülését mutatja.
Hibák és magas költségek a Meta hirdetési rendszerében

Hibák és magas költségek a Meta hirdetési rendszerében

Marketingesek a Facebookon és az Instagramon észrevettek olyan glitch -eket a platformon, ami miatt magasabb az áral és kevesebb a bevétele az egyszer nagyon megbízható platformon. 
A webhelyed biztonságának javítása: egyszerű lépések, amelyeket most megtehetsz

A webhelyed biztonságának javítása: egyszerű lépések, amelyeket most megtehetsz

A webhelyen biztonsági intézkedések elengedhetetlenek ahhoz, hogy a webhelyed biztonságos és jövedelmező is legyen. Ha szeretnéd tudni, hogyan tudod javítani a webhelyed biztonságát, ebben a cikben áttekintünk néhány egyszerű webhelybiztonsági intézkedést, amelyel biztonságosabb honlapot tudunk létrehozni, amely emelett a konverziókat is növeli és arra készteti a fogyasztókat, hogy visszatérjenek az oldalunkra. 
Márkaismertség: Kulcs a piaci potenciál felszabadításához

Márkaismertség: Kulcs a piaci potenciál felszabadításához

A digitális korszakban, ahol a piac telített számtalan, figyelemért versengő márkával, a tömegből való kitűnés még jobban kulcsfontosságú, mint valaha. Itt jön képbe a márkaismertség koncepciója, amely a sikeres marketingstratégiák sarokköveként szolgál.