Egyedi honlapkészítés

Egyedi honlapkészítés

Az egyedi honlapkészítés nekünk munka és hivatás, az általunk készített weboldal elősegíti az ügyfélszerzés, gyors kapcsolatteremtés és értékesítés folyamatait. Tekinthetjük a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb kommunikációs csatornának.

Egy igazán jól felépített honlap többet ér bármely más marketing csatornánál. A jól felépített, optimalizált céges honlappal nemcsak márkánkat ismertethetjük meg a látogatókkal, de folyamatos kapcsolattartásra és visszajelzésekre ad lehetőséget, növelve ezzel a márka iránti elköteleződés lehetőségét, bizalmat teremtve új ügyfelek szerzését eredményezheti.

content/services/egyedi-honlapkeszites

Honlap-Honlap, de nem mindegy milyen...Milyen egy jó weboldal?

A jó weboldal olyan mint maga a cég, első ránézésre a minőséget és magát a minőségi márkát adja vissza a látogatónak. A webergonómiai szempontokat figyelembe véve, kényelmesen és könnyen használható, sablonos megjelenéseket mellőzve informatív megjelenést biztosít az érdeklődők számára.

A weboldal szerkesztés összetett folyamat, melynek végén a legfontosabb cél az információk célba juttatása.
A jó honlap keresőbarát, és ha erre már a felépítéskor figyelünk, sok utómunkától és felesleges költségtől kíméljük meg magunkat.

A honlap célja és annak elérése

A honlapunk akkor lesz igazán jó, ha a tervezés szakaszában közösen meghatározott célok alapján kerül kiépítésre. Tevékenységi körtől és cégformától függően a honlap célja lehet az információ-áramlás, az árajánlatkérés lehetőségének biztosítása, vagy online értékesítés.

Minden tevékenységnél más-más holnap struktúra javasolt, így rengeteg időt és energiát spórolhatunk ha a honlap tervezési szakaszában sikerül a célokat meghatározni.

Meghatároztuk a célt, de miben segít a weboldal?

A honlap a cég stratégiájának alapköve, minden új és leendő ügyfél a honlap segítségével fog információhoz jutni cégünkről, szolgáltatásainkról. A leendő ügyfelek a honlapon találkozhatnak legkényelmesebben a cég arculatával, és ez lehet számukra az egyik kényelmesebb csatorna a kapcsolatfelvételhez.

Egy jó weboldal vásárlásra csábítja őket, így növeli a cég forgalmát, bevételét. Nem utolsó sorban tökéletesen alkalmas marketing eszközökkel történő együttműködésre, látogatottsági statisztikák mérésére, aloldalaink-termékeink nézettségének elemzésére.

Egy honlap elengedhetetlen eszköz napjainkban, egy jó honlap pedig kifejezetten előny versenytársainkkal szemben.

Egyetértek, de hogyan kezdjünk neki?

Cégünk kiemelten foglalkozik honlaptervezésel és weboldal fejlesztéssel, kezdve az egyszerűbb bemutatkozó oldalaktól egészen az összetett portál rendszerekig. Ne feledjük a fent leírtakat, célunk a bizalomépítés és az elégedett ügyfelek számának növelése!

A weboldal szerkesztés során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, hiszen az Ön elégedettsége a Mi referenciánk!

content/services/egyedi-weboldalkeszites

Miért szükséges vállalkozásodnak egy profi honlap?

Nézzünk néhány nyomós érvet!

 • Bármikor elérnek és megtalálható a cégedről minden általad publikált információ!
 • Kihasználhatod az internet adta szabadságot és online értékesítéssel időt, energiát spórolhatsz meg!
 • Azonnal reagálhatsz a piaci változásokra, a könnyen kezelhető admin felülettel bármikor módosíthatod honlapod tartalmát!
 • Responsive, mobilbarát honlapot adunk át , így a mobilról böngészőket is 100%-ban kiszolgálhatod.

Landing oldal készítés

Te tudtad, hogy nem mindegy hol landol a látogató?
Amikor elkezdjük a közös munkát az új honlapodon, meghatározzuk azt az értékesítési célt amire hivatott. Elemezzük, hogy mely terméked/szolgáltatásod az amivel betömhetsz egy piaci rést vagy versenyhelyzetbe kerülhetsz a konkurenciával szemben!

Ha mindent sikerült tisztázni, a honlapodhoz egy különálló landing oldalt is készítünk a sikeresebb értékesítés érdekében!

A Te Honlapod a Te sikered!

 • Úgy tervezzük meg honlapodat, hogy a célcsoportodat teljesen kiszolgálja!
 • Responsive, egyedi designt készítünk
 • Kedvezményes logó készítés
 • Ha elégedett vagy a Bónusz kampány teljesítményével , kedvezményesen kezeljük későbbi kampányaidat!
 • 1 évig díjmentes tárhelyet biztosítunk számodra 5Gb!-os tárhellyel
 • Ingyen regisztrálunk 1 domaint Céged nevére
 • Az admin felületről oktató-videót készítünk így bármikor elérheted ha segítségre van szükséged

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat

Legfrissebb blogbejegyzések

Olvasd a legfrissebb cikkeinket az informatika és a fejlesztés világából. Maradj naprakész velünk!

Összes bejegyzés
TikTok tanúsítvány

TikTok tanúsítvány

A TikTok bejelentett egy új tanúsítványt, a “TikTok Egyetem” kezdeményezés mellett, amely lehetőséget nyújt a marketingeseknek arra, hogy hivatalos “Media Buying” vagyis Médiavásárlás képesítést szerezzenek, amellyel be tudják bizonyítani a platformmal kapcsolatos szakértelmüket.
Miért szeretjük egyre jobban a rövid videós tartalmakat ?

Miért szeretjük egyre jobban a rövid videós tartalmakat ?

A fogyasztók 73%-a szívesebben néz rövid formátumú videókat, hogy megismerjen egy terméket vagy szolgáltatást, a marketingszakemberek 56%-a pedig arról számolt be, hogy 2024-ben a rövid formátumú videók voltak a legnépszerűbb befektetési trendek.  Miért olyan népszerű? Ebben a bejegyzésünkben, most erről ejtünk szót. 
A TikTok Shop funkció fokozódó szerepe

A TikTok Shop funkció fokozódó szerepe

A TikTok nemrégiben tett közzé egy új jelentést vásárlási piacterének fejlődéséről és az alkalmazáson belüli biztonságos vásárlás elősegítésére tett erőfeszítéseiről.
PPC hirdetési alapok

PPC hirdetési alapok

Akár kisvállalkozásod van vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy a digitális hirdetésekre, jó helyen jársz.  Ma a PPC-hirdetéseket falatnyi, könnyen érthető darabokra bontjuk, különös tekintettel a Google Ads-re és a közösségi médiában való hirdetésre. 
Hogyan javíthatjuk hirdetéseink megtérülését? Bevezetés a ROAS használatába

Hogyan javíthatjuk hirdetéseink megtérülését? Bevezetés a ROAS használatába

A digitális marketing dinamikus világában a vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy pontosan mérjék és értékeljék hirdetési stratégiáik hatékonyságát. Ennek érdekében egy kritikus eszköz kerül előtérbe: a ROAS, amely a reklámköltségek megtérülését mutatja.
Hibák és magas költségek a Meta hirdetési rendszerében

Hibák és magas költségek a Meta hirdetési rendszerében

Marketingesek a Facebookon és az Instagramon észrevettek olyan glitch -eket a platformon, ami miatt magasabb az áral és kevesebb a bevétele az egyszer nagyon megbízható platformon.