Wordpress weboldal készítés

Wordpress weboldal készítés

Talán az egyik legmegosztóbb CMS (tartalom kezelő) rendszer az interneten a wordpress CMS. Van aki szereti van aki nem (Talán ők vannak többen) , a miérteket pedig mindenki saját maga határozza meg.

Annyit biztosan állíthatunk, hogy nem létezik olyan webes rendszer amit mindenki szeret, mindenki zökkenőmentesen tud kezelni, vagy amivel mindenki elégedett.

Az informatika és vele együtt az informatikai igények rohamos fejlődése roppant mód megnövelte az internetezők számít, akiket bizony ki kell szolgálni.

content/services/wordpress-weboldal-keszites-1

Wordpress alapú weboldal

A wordpressről érdemes tudni, hogy eredetileg egy blogmotor. Ingyenesen letölthető, telepíthető és rengeted kiegészítő és design (template) van rá. nevezhetjük egyszerűen divat-weboldalnak, hiszen egy időben mindenki wordpress alapú weboldalt szeretett volna.

Az igényeket minden esetben ki kell szolgálni, ennek megfelelően mint jó informatikai partner több éve elkezdtük a wordpress weboldalak és kiegészítők (plugin) fejlesztését.

Mikor válasszam a wordpresst?

Nagyon jó kérdés, de pontos választ csak egy ingyenes konzultáció után tudunk adni.
Remek megoldás ha blogolni szeretnél saját domain alatt, vagy a személyes márkaépítés a weboldal célja.

Ebben az esetben a tartalom marketingen lesz a hangsúly így majdnem mindegy , hogy milyen alapokon nyugszik a weboldalad.

Dönthetsz a wordpress mellett , ha egy bemutatkozó oldalt szeretnél, olyan szolgáltatásaid vagy terméked van amit csak bemutatni szeretnél az interneten, de vásárlást vagy egyéb funkciót nem építenél az oldaladba.

Olcsóbb egy wordpress oldal mint egy egyedi fejlesztés?

Nem minden esetben. Egy weboldal ára mindíg attól függ, hogy mire van szükséged. Amennyiben az az elképzelés, hogy egy egyszerű oldallal szeretnél indulni, amin elérhetnek és közzé tudod tenni cikkeidet, szolgáltatásaidat , majd a későbbiekben egy sokkal egyedibb és személyre szabottabb weboldalra cserélnéd akkor nevezhetjük kisebb beruházásnak.

Valahogy el kell indulni, a kisvállalkozások sikerességének egyik elengedhetetlen eleme, hogy megjelenjenek az interneten, Neked is meg kell jelenned ha sikeres szeretnél lenni!

Sablon vagy egyedi design?

Rengeteg sablont lehet vásárolni a wordpress rendszerekhez, melyekkel grafikai kiadásokat spórolsz. Itt mindenképp a Te feladatod eldönteni, hogy kis költségvetésből szeretnéd a weboldalad indítani (kockáztatva azt, hogy a design más oldalon is hasonló -template esetében) vagy egyedi designt szeretnél készíttetni konkrét elképzelés alapján vagy a designerre bízva azt.

Tudom a tartalmaimat módosítani?

Igen, azt kell mondjuk, hogy a wordpress egy rendkívül egyszerű és felhasználóbarát rendszer, beleértve az admin felületét is. Néhány gombnyomással új tartalmakat tölthetsz fel, közzé teheted őket, módosíthatod vagy törölheted bejegyzéseidet. A kép és videók kezelésére is vannak ingyenes pluginok.

content/services/wordpress-honlapkeszites-1

Wordpress template fejlesztés

Amennyiben több oldalt szeretnél indítani wordpress rendszereken és egységes megjelenést szeretnél egyedi koncepció alapján- érdemes egy saját templatet (designt) készíttetni és azt felhasználni oldalaidon! Ezzel gyakorlatilag meghatároztad egyediségedet, megtetted az első lépést a brand-építés irányába.

Worpress plugin fejlesztés

Előfordul, hogy olyan funkciókra lesz szükséged melyeket nem tudsz ingyenes pluginokkal megoldani. Ilyen esetben fordulj nyugodtan hozzánk, segítünk lefejleszteni és weboldaladba építeni a kívánt plugint.

Wordpress mellett döntöttél? Szükséged van a megerősítésre vagy díjmentes tanácsra? Keress bennünket bizalommal vagy kérj díjmentes árajánlatot!

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat

Legfrissebb blogbejegyzések

Olvasd a legfrissebb cikkeinket az informatika és a fejlesztés világából. Maradj naprakész velünk!

Összes bejegyzés
Fontos hatékonysági mutatók a digitális marketingben, amit jó ha monitorozol

Fontos hatékonysági mutatók a digitális marketingben, amit jó ha monitorozol

Az online marketing világában az egyes kampányok hatékonyságának mérésére számtalan mutató áll rendelkezésre, amelyek segítségével a marketing szakemberek képesek finom hangolni stratégiáikat és maximalizálni a hirdetési költségek megtérülését.
TikTok tanúsítvány

TikTok tanúsítvány

A TikTok bejelentett egy új tanúsítványt, a “TikTok Egyetem” kezdeményezés mellett, amely lehetőséget nyújt a marketingeseknek arra, hogy hivatalos “Media Buying” vagyis Médiavásárlás képesítést szerezzenek, amellyel be tudják bizonyítani a platformmal kapcsolatos szakértelmüket.
Miért szeretjük egyre jobban a rövid videós tartalmakat ?

Miért szeretjük egyre jobban a rövid videós tartalmakat ?

A fogyasztók 73%-a szívesebben néz rövid formátumú videókat, hogy megismerjen egy terméket vagy szolgáltatást, a marketingszakemberek 56%-a pedig arról számolt be, hogy 2024-ben a rövid formátumú videók voltak a legnépszerűbb befektetési trendek.  Miért olyan népszerű? Ebben a bejegyzésünkben, most erről ejtünk szót. 
A TikTok Shop funkció fokozódó szerepe

A TikTok Shop funkció fokozódó szerepe

A TikTok nemrégiben tett közzé egy új jelentést vásárlási piacterének fejlődéséről és az alkalmazáson belüli biztonságos vásárlás elősegítésére tett erőfeszítéseiről.
PPC hirdetési alapok

PPC hirdetési alapok

Akár kisvállalkozásod van vagy egyszerűen csak kíváncsi vagy a digitális hirdetésekre, jó helyen jársz.  Ma a PPC-hirdetéseket falatnyi, könnyen érthető darabokra bontjuk, különös tekintettel a Google Ads-re és a közösségi médiában való hirdetésre. 
Hogyan javíthatjuk hirdetéseink megtérülését? Bevezetés a ROAS használatába

Hogyan javíthatjuk hirdetéseink megtérülését? Bevezetés a ROAS használatába

A digitális marketing dinamikus világában a vállalkozások számára elengedhetetlen, hogy pontosan mérjék és értékeljék hirdetési stratégiáik hatékonyságát. Ennek érdekében egy kritikus eszköz kerül előtérbe: a ROAS, amely a reklámköltségek megtérülését mutatja.