Wordpress weboldal készítés

Talán az egyik legmegosztóbb CMS (tartalom kezelő) rendszer az interneten a wordpress CMS. Van aki szereti van aki nem (Talán ők vannak többen) , a miérteket pedig mindenki saját maga határozza meg.

Annyit biztosan állíthatunk, hogy nem létezik olyan webes rendszer amit mindenki szeret, mindenki zökkenőmentesen tud kezelni, vagy amivel mindenki elégedett.

Az informatika és vele együtt az informatikai igények rohamos fejlődése roppant mód megnövelte az internetezők számít, akiket bizony ki kell szolgálni.

content/services/wordpress-weboldal-keszites-1

Wordpress alapú weboldal

A wordpressről érdemes tudni, hogy eredetileg egy blogmotor. Ingyenesen letölthető, telepíthető és rengeted kiegészítő és design (template) van rá. nevezhetjük egyszerűen divat-weboldalnak, hiszen egy időben mindenki wordpress alapú weboldalt szeretett volna.

Az igényeket minden esetben ki kell szolgálni, ennek megfelelően mint jó informatikai partner több éve elkezdtük a wordpress weboldalak és kiegészítők (plugin) fejlesztését.

Mikor válasszam a wordpresst?

Nagyon jó kérdés, de pontos választ csak egy ingyenes konzultáció után tudunk adni.
Remek megoldás ha blogolni szeretnél saját domain alatt, vagy a személyes márkaépítés a weboldal célja.

Ebben az esetben a tartalom marketingen lesz a hangsúly így majdnem mindegy , hogy milyen alapokon nyugszik a weboldalad.

Dönthetsz a wordpress mellett , ha egy bemutatkozó oldalt szeretnél, olyan szolgáltatásaid vagy terméked van amit csak bemutatni szeretnél az interneten, de vásárlást vagy egyéb funkciót nem építenél az oldaladba.

Olcsóbb egy wordpress oldal mint egy egyedi fejlesztés?

Nem minden esetben. Egy weboldal ára mindíg attól függ, hogy mire van szükséged. Amennyiben az az elképzelés, hogy egy egyszerű oldallal szeretnél indulni, amin elérhetnek és közzé tudod tenni cikkeidet, szolgáltatásaidat , majd a későbbiekben egy sokkal egyedibb és személyre szabottabb weboldalra cserélnéd akkor nevezhetjük kisebb beruházásnak.

Valahogy el kell indulni, a kisvállalkozások sikerességének egyik elengedhetetlen eleme, hogy megjelenjenek az interneten, Neked is meg kell jelenned ha sikeres szeretnél lenni!

Sablon vagy egyedi design?

Rengeteg sablont lehet vásárolni a wordpress rendszerekhez, melyekkel grafikai kiadásokat spórolsz. Itt mindenképp a Te feladatod eldönteni, hogy kis költségvetésből szeretnéd a weboldalad indítani (kockáztatva azt, hogy a design más oldalon is hasonló -template esetében) vagy egyedi designt szeretnél készíttetni konkrét elképzelés alapján vagy a designerre bízva azt.

Tudom a tartalmaimat módosítani?

Igen, azt kell mondjuk, hogy a wordpress egy rendkívül egyszerű és felhasználóbarát rendszer, beleértve az admin felületét is. Néhány gombnyomással új tartalmakat tölthetsz fel, közzé teheted őket, módosíthatod vagy törölheted bejegyzéseidet. A kép és videók kezelésére is vannak ingyenes pluginok.

content/services/wordpress-honlapkeszites-1

Wordpress template fejlesztés

Amennyiben több oldalt szeretnél indítani wordpress rendszereken és egységes megjelenést szeretnél egyedi koncepció alapján- érdemes egy saját templatet (designt) készíttetni és azt felhasználni oldalaidon! Ezzel gyakorlatilag meghatároztad egyediségedet, megtetted az első lépést a brand-építés irányába.

Worpress plugin fejlesztés

Előfordul, hogy olyan funkciókra lesz szükséged melyeket nem tudsz ingyenes pluginokkal megoldani. Ilyen esetben fordulj nyugodtan hozzánk, segítünk lefejleszteni és weboldaladba építeni a kívánt plugint.

Wordpress mellett döntöttél? Szükséged van a megerősítésre vagy díjmentes tanácsra? Keress bennünket bizalommal vagy kérj díjmentes árajánlatot!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »