A gyors programozó titka

Az IT terület az elmúlt 10-15 évben viharos gyorsasággal fejlődött, a könnyebb felhasználhatóság, az informatikai alkalmazások funkcionális gyorsasága fejlesztők garmadájának temérdek munkaórájának köszönhető.

A munka a gép másik oldalán ülő programozónak is egyszerűbbé vált, ami nagyban köszönhető a keretrendszerek fokozatos fejlődésének.Ami jó a programozónak az természetesen a felhasználónak - vagyis neked kedves olvasó - is örömteli, olvass tovább és röviden elmagyarázzuk, hogy miért.

 

a-gyors-programozo

A keretrendszer fogalmának egyszerű leírását talán a keretrendszer használatának gyakorlati előnyeiről szólva érdemes megtenni. A honlap, vagy egyéb informatikai alkalmazás elkészítése rendkívül hosszadalmas procedúra lenne, ha például egy projekten egy programozó dolgozna mindent az alapokról kezdve. Nem nehéz elképzelni, hogy sokkal egyszerűbb dolga van akkor a szakembernek is, ha bizonyos sablonok (programozás szempontjából „sablonos” kódokról beszélhetünk) alapján dolgozhat, hiszen ilyenkor nem kell újraírni mindent. Ezzel a programozó időt és energiát spórol, ez pedig minőségromlás nélkül (!) a szolgáltatás árának és az elkészítés időtartamának jelentős csökkenését eredményezi.

 

Részben ezzel is magyarázható a már említett árcsökkenés az IT-piacon, a keretrendszer programozása a minimális hátrányaival is eredményesebb munkát eredményez. A keretrendszerben történő programozás nem csak egyszerűsége miatt praktikus és kedvelt megoldás, sajátosságainak, kialakításának köszönhetően a csapatmunkát is lehetővé teszi. Csapatban dolgozni pedig nemcsak felemelő és szórakoztató, de (és ez minden bizonnyal érdekesebb, ha weblapok készítését taglaljuk) gyorsabb is, ha adott részfeladatokat szétosztunk.

 

A Onesoft csapata is dolgozik keretrendszeres programozással, több éves aktív IT-tapasztalatunk alapján biztosan kijelenthetjük, hogy ennek a megoldásnak köszönhetően a honlapod nem veszít a minőségéből, csupán gyorsabban és olcsóbban készül el, de ez talán nem olyan nagy baj. Vedd fel velünk a kapcsolatot és mi a korszerű honlapodra ingyenesen elküldjük az árajánlatunkat.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat