Hirdess ésszel és légy elégedett

Pár hónapja baráti körben hangzott el, hogy a kérdés nem az, hogy vajon a Facebook-nak vagy másnak van nagyobb befolyása az emberek életére. A kérdés inkább az, hogy az emberek körül forog a Facebook, vagy fordítva.

S valóban, ami talán még 10 éve csak jóslat volt, az ma már valóság, a legnagyobb közösségi oldal megkerülhetetlen, és ezt a marketing stratégiád megtervezése közben is kénytelen vagy figyelembe venni, aki kimarad, lemarad, ennyire egyszerű ez.

 

hirdetes

A vállalkozások Facebook jelenlétének is több formája van, Te is biztos találkoztál már olyan céggel, amelyik csak létrehozta a céges Facebook-profilt, körbeajánlotta az ismerősök között, és azóta várja a csodát. Esetleg hébe-hóba megoszt valamit, de azt is teljesen rendszertelenül, ahogy épp kedve és ideje engedi.

 

Azután ott vannak azok, akik egy kicsivel több energiát fektetnek a Facebook megjelenésre, 1-2 hetente frissülő tartalommal, megosztásokkal próbálnak forgalmat generálni, de valahogy mégsem sikerül átütő sikert elérniük. Igazából már csak púp a hátukon ez az egész, nem is igazán értik, hogy miért csinálják, de hallották, hogy KELL, hát akkor már csak nem maradnak ki belőle.

 

A harmadik csoportba azokat soroljuk, akik megértették a lényegét a közösségi médiának, a marketingnek és tudják, hogy a Facebook marketing egy külön műfaj. A Facebook már nem ingyenes, de még mindig a legkedvezőbb árakat kínálja Neked a piacon és semmi mással nem tudod olyan pontosan elérni a potenciális vevőidet, mint a Facebook segítségével. Aki hajlandó csak egy picivel több időt és pénzt áldozni a céges Facebook profiljára, az sikeres lesz, ugrásszerűen nő a követőinek a száma és legyőzi a konkurenciát.

 

A Facebook marketing persze okozhat csalódást is, ha nem figyelsz oda az apró trükkökre, akkor különösebb eredmény nélkül folyik majd a pénz a bankszámládról. A következő hetekben apránként, fokozatosan vezetünk be a Facebook hirdetések apró műhelytitkaiba, hogy relatíve kis pénzből minden eddiginél több embert érj el. Tarts velünk, ha ki akarsz emelkedni a versenytársaid közül és az élre törsz.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat