Három dolog, amin tilos spórolnod

A kilencvenes évek üzleti életének tapasztalt, öreg rókái azt mondták, hogy ha vállalkozol, akkor két dolog van, amin nem érdemes spórolni: az egyik a könyvelőd, a másik az ügyvéded. Nagyon rosszul jársz előbb, vagy utóbb, ha bármelyik rosszul teljesít és a profitod nagy részét elviszi valamelyik hatóság.

A digitális megoldások térnyerésének köszönhetően napjainkban a középkorú és fiatal vállalkozók az ügyvédek és a könyvelők mellé emeltek egy harmadik csoportot, akiknél nem szabad spórolni: ők a programozók.

 

programozo

Manapság a vállalkozásokat két csoportra lehet bontani, az elsőbe tartoznak azok, amelyek jelen vannak a világhálón egy jól felépített honlappal, és azok, akik jelen vannak ugyan az interneten, de bár ne tennék. Egy igénytelen, funkcionálisan rosszul muzsikáló weboldal pont az ellenkező hatást éri el és hiába árulod te a kontinens legjobb kakasos nyalókáját, ha a konkurenciád nem sajnálta a pénzt a honlapjára, akkor neki nem is kell a város(!) 10 legjobb nyalókása között lennie, ő lesz a sikeresebb.

 

Egy jól működő weboldal olyan mint a vállalkozásod, az pedig olyan mint az otthonod. Az alapoknál kezdődik minden, ha erős alapokon áll, akkor nem lesz gond, de ha kispóroltad belőle a szakértelmet, akkor gyötrelem lesz minden egyes munkanap és hamar beleőszülsz. Bizonyára te is jártál már olyan honlapon, próbáltál vásárolni már olyan webshopban, ami nem működött. Máshova irányított Téged a rendszer, mint ahova kattintottál, a gondosan telepakolt kosárral pedig akkor sem tudtál a pénztárhoz menni, ha már nagyon szerettél volna. Nagy a piac és egyre nagyobb lesz, a potenciális vevőid hamar átpártolnak máshoz, ha nem klappol valami.

 

Szerintünk már Te is belátod, hogy a bevezetőben vázolt hasonlattal szemben annyi a különbség, hogy ha a programozón spórolsz, akkor a profitod be sem jön, nem is lesz minek rámennie a meggondolatlan spórolásra. Programozóink megteremtik a vállalkozásod betonbiztos online alapjait, vedd fel velünk a kapcsolatot, ha új honlapra van szükséged, vagy ha a régit akarod kicsit kipofozni.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat