Előre a mindenki számára elérhető honlapokért!

Azt már mindenki tudja, hogy 2016-ban egy vállalkozásnak (foglalkozzon bármivel is) van honlapja. Ma már nem is merül fel kérdésként, hogy vajon szükséges-e az online jelenlét, ma már senkit nem kell meggyőzni ennek fontosságáról.

Az ezzel kapcsolatos párbeszéd ma már inkább arról szól, hogy az online jelenlét minősége igenis fontos, versenyt eldöntő tényező. Az igénytelen honlap pont annyira hasznos, mint egy kulcsra zárt boltajtó: menekülnek előle a potenciális vevők.

 

elerheto-honlap

Szerencsére elmúltak már azok az idők, amikor arról győzködtük a kedves ügyfeleket, hogy neki tényleg szüksége van honlapra, hiába végez offline tevékenységet, a honlap a jelen és a jövő, honlap nélkül nincs élet. Ez már a múlt, a jelen ennél annyiban mindenképp egyszerűbb, hogy már nem kell meggyőzni a kisvállalkozókat arról, hogy internetes jelenlét nélkül gyakorlatilag nem is létezik egy cég. Tény és való, hogy a magyar honlapkészítés hőskorában egy weboldal elkészítése nem volt olcsó mulatság, a piac telítődésével és a technika fejlődésével ez mára sokat változott.

 

Egy saját honlap ma már a mindenki számára elérhető kategóriába tartozik, szerintünk azonban hiba lenne lecsapnia a legolcsóbb lehetőségre. Egy igényes cég kommunikációban is igényességet tükröz, ezt pedig megnehezíti egy olyan honlap, amit hozzá nem értők csaptak össze szinten ingyen. Mennyibe kerül akkor egy olyan honlap, ami megfelel a kor kihívásainak, segíti a céged fejlődését, ugyanakkor nem megy rá a költségvetésed nagy része?

 

Szakmai és gyakorlati szempontokat vizsgálva a jó honlap az árazás terén is bölcs és kiegyensúlyozott, és a lehetőségek szerint igyekszik egyensúlyozni az arany középúton. Ahogy a honlapod nem lehet túl hivalkodó, harsány, vagy éppen összeszedetlen és igénytelen, úgy az árazás terén is meg kell találnod azt az ajánlatot, ami nem is túl olcsó, de nem is annyira drága, hogy komoly gondot okozzon a kifizetése.

Nem mondjuk, hogy nincsenek kivételek (magasabb ár esetében), de ahhoz már olyan speciális megoldások kellenek, amik indokolják a számlán szereplő horribilis összeget. A nagy átlagnak arra van szüksége, amit a Onesoft is nyújt, keress minket elérhetőségeinken az ingyenes árajánlatunkért.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat