Honlapkészítés

Miért van szükséged saját honlapra?

Honlapkészítés a siker érdekében - miért is?
Első hallásra az ember az alábbi válaszokat adná: Sikeres akarok lenni! Több bevételt szeretnék! Szeretném ha minél többen ismernék termékeimet-szolgáltatásaimat!

Lássuk be, mindegyik igény helytálló és egy megfelelően elkészített honlap valóban magában hordozza mindezek sikeres megvalósítását! Az okostelefonok és tabeletek korában szinte senki nem használja már a tudakozót, mindenki a mobiltelefonján, tabletén és laptopján keres számára ideális szolgáltatásokat!

egyedi-weboldal

Gondolj bele - amennyiben nincs még honlapod ezekben a keresésekben semmilyen szerep nem jut neked.

Nézzünk néhány előnyt egy honlap indítását követően:

 • Megjelenhetünk minden keresőben
 • Azonnal fel tudják venni velünk a kapcsolatot
 • Mindenki láthatja nyitvatartásunkat, akcióinkat
 • Új megrendelőket, ügyfeleket szerezhetünk
 • Munkáinkat képekkel, videókkal szemléltethetjük
 • Termékeinket akár 3 gombnyomással értékesíthetjük

Természetesen az előnyök ennél sokkal széleskörűbbek.

Amikor valaki mérlegre teszi egy egyszeri beruházás értékét és a vele járó előnyöket, hamar rájön, hogy a honlapkészítésbe feketett anyagi és időbeli ráfordítás nagyon rövid időn belül megtérül. Honlapkészítés egyszerűen- tőlünk!

Kérd díjmentes ajánlatunkat »

Bemutatkozó honlapkészítés

Tudomásul kell venni azt a fontos tényt, hogy nem minden cégnek van szüksége blogra, hírekre, szolgáltatás leírásokra, katalógusokra. Egyszerűen az a cél, hogy egy letisztult, egyszerű ámde a jelenlegi trendeknek megfelelő weboldal segítségével elérhetővé váljanak az interneten.

Elegendő számukra az elérhetőség feltüntetése, egy rövid bemutatkozás, egy kapcsolatfelvételi form - hiszen vagy kapacitásuk nincs a tartalom marketingre vagy szimplán nem hisznek benne.

A tartalom marketing nagyon fontos és eredményes lehet -megfelelő kezekben- akár saját blogbejegyzésekkel akár facebook postokkal!

Amennyiben nincs egyéb elvárás, csak egy egyszerű bemutatkozó oldal készítése, viszonylag gyorsan (1-2 hét leforgása alatt) ügyfeleink segítségére tudunk lenni!

szallodai-weboldal-keszites

Portálok, egyedi weboldalak készítése

Előfordul, hogy egy egyszerű bemutatkozó oldal olyan áttörést hoz a cég stagnáló ügyfélszámában, hogy a potenciális lehetőségeket felmérve szeretné kiaknázni az internet lehető legtöbb előnyét az ügyfélszerzésre/értékesítésre. Persze az ügyfelek közel 60%-a már indulásnál konkrét elképzelésekkel bír, melyet szeretne viszontlátni honlapján.

Néhány közismert honlap elem és funkció:

 • Hírlevélre történő feliratkozás
 • Szolgáltatások leírása, összehasonlítása
 • Díjkalkulátorok
 • Online szerződéskötés, PDF generálás
 • Kép és Videó-galéria

Azt leszögezhetjük, hogy minden cégnek más-más funkciókra van szüksége a saját honlapján, így mondhatjuk, hogy egy jó igényfelmérés után kifejezetten a megrendelő igényeire szabva egyedi honlapot,portált adunk át!

Kérd díjmentes ajánlatunkat »

content/services/landingoldalakkeszitese

Microsite, landing page

A landing page magyarul "Landoló oldal" - mondhatni itt landol a látogatód egy adott témára keresve vagy a hirdetésedre kattintva.

Minden langing page-nek megvan a maga funkciója (Pl: Azonnali értékesítés, adatbázis gyűjtés, form kitöltés). Nagyon fontos, hogy a landing oldal releváns információkat tartalmazzon az adott témában. Az adott téma jelen esetben az ügyfél által beírt keresőszó vagy az általad futtatott hirdetés szövege.

A főoldal nem landing page! Legalábbis az esetek 80%-ában nem az. A főoldal funkciója a szolgáltatások és fő tevékenység bemutatása illetve, hogy a látogatót a megfelelő témakörre irányítsa.(a menüpontokon keresztül)

A látogató azonban nem mindíg szeret olvasni és klikkelgetni, így célszerű egy releváns aloldalra irányítani!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »