Honlapkészítés

Duplázd meg ügyfeleid számát új weboldaladdal!

Minőségi weboldal - ami biztosan megtérül!

Miért van szükséged saját honlapra?

Honlapkészítés a siker érdekében - miért is?
Első hallásra az ember az alábbi válaszokat adná: Sikeres akarok lenni! Több bevételt szeretnék! Szeretném ha minél többen ismernék termékeimet-szolgáltatásaimat! Lássuk be, mindegyik igény helytálló és egy megfelelően elkészített honlap valóban magában hordozza mindezek sikeres megvalósítását! Az okostelefonok és tabeletek korában szinte senki nem használja már a tudakozót, mindenki a mobiltelefonján, tabletén és laptopján keres számára ideális szolgáltatásokat! Gondolj bele - amennyiben nincs még honlapod ezekben a keresésekben semmilyen szerep nem jut neked. Nézzünk néhány előnyt egy honlap indítását követően:

 • Megjelenhetünk minden keresőben
 • Azonnal fel tudják venni velünk a kapcsolatot
 • Mindenki láthatja nyitvatartásunkat, akcióinkat
 • Új megrendelőket, ügyfeleket szerezhetünk
 • Munkáinkat képekkel, videókkal szemléltethetjük
 • Termékeinket akár 3 gombnyomással értékesíthetjük
honlap elonyei
Természetesen az előnyök ennél sokkal széleskörűbbek. Amikor valaki mérlegre teszi egy egyszeri beruházás értékét és a vele járó előnyöket, hamar rájön, hogy a honlapkészítésbe feketett anyagi és időbeli ráfordítás nagyon rövid időn belül megtérül. Honlapkészítés egyszerűen- tőlünk!

Kezdjük el a közös munkát, kérd díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »

Bemutatkozó honlapkészítés

bemutatkozo-weboldal-keszites

Tudomásul kell venni azt a fontos tényt, hogy nem minden cégnek van szüksége blogra, hírekre, szolgáltatás leírásokra, katalógusokra. Egyszerűen az a cél, hogy egy letisztult, egyszerű ámde a jelenlegi trendeknek megfelelő weboldal segítségével elérhetővé váljanak az interneten. Elegendő számukra az elérhetőség feltüntetése, egy rövid bemutatkozás, egy kapcsolatfelvételi form - hiszen vagy kapacitásuk nincs a tartalom marketingre vagy szimplán nem hisznek benne.

A tartalom marketing nagyon fontos és eredményes lehet -megfelelő kezekben- akár saját blogbejegyzésekkel akár facebook postokkal!

Amennyiben nincs egyéb elvárás, csak egy egyszerű bemutatkozó oldal készítése, viszonylag gyorsan (1-2 hét leforgása alatt) ügyfeleink segítségére tudunk lenni!

Kezdjük el a közös munkát, kérd díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »

Portálok, egyedi weboldalak készítése

Előfordul, hogy egy egyszerű bemutatkozó oldal olyan áttörést hoz a cég stagnáló ügyfélszámában, hogy a potenciális lehetőségeket felmérve szeretné kiaknázni az internet lehető legtöbb előnyét az ügyfélszerzésre/értékesítésre. Persze az ügyfelek közel 60%-a már indulásnál konkrét elképzelésekkel bír, melyet szeretne viszontlátni honlapján. Néhány közismert honlap elem és funkció:

 • Hírlevélre történő feliratkozás
 • Szolgáltatások leírása, összehasonlítása
 • Díjkalkulátorok
 • Online szerződéskötés, PDF generálás
 • Kép és Videó-galéria

Azt leszögezhetjük, hogy minden cégnek más-más funkciókra van szüksége a saját honlapján, így mondhatjuk, hogy egy jó igényfelmérés után kifejezetten a megrendelő igényeire szabva egyedi honlapot,portált adunk át!

egyedi-honlap-keszites

Kezdjük el a közös munkát, kérd díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »
Amikor egy látogató felkeres egy honlapot, 10 másodpercen belül fel kell tudnia mérni, hogy milyen szolgáltatást nyújt!
- Onesoft -

Microsite, landing page

landing-page-keszites

A landing page magyarul "Landoló oldal" - mondhatni itt landol a látogatód egy adott témára keresve vagy a hirdetésedre kattintva. Minden langing page-nek megvan a maga funkciója (Pl: Azonnali értékesítés, adatbázis gyűjtés, form kitöltés). Nagyon fontos, hogy a landing oldal releváns információkat tartalmazzon az adott témában. Az adott téma jelen esetben az ügyfél által beírt keresőszó vagy az általad futtatott hirdetés szövege.

A főoldal nem landing page! Legalábbis az esetek 80%-ában nem az. A főoldal funkciója a szolgáltatások és fő tevékenység bemutatása illetve, hogy a látogatót a megfelelő témakörre irányítsa.(a menüpontokon keresztül) A látogató azonban nem mindíg szeret olvasni és klikkelgetni, így célszerű egy releváns aloldalra irányítani!

Kezdjük el a közös munkát, kérd díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »

Szaktanácsadás, konzultáció

Mivel idáig eljutottál, joggal feltételezhetjük, hogy érdekedben áll egy weboldal indítása! Általában mindenki a saját szakterületéhez ért így jelen esetben nem feltétlenül sikerül eldönteni, pontosan mire is lehet szükséged, nos ebben segítünk mi egy díjmentes skype, telefonos vagy személyes konzultáció keretein belül!

 • Segítünk felmérni az igényeket.
 • Meghatározzuk mire is lehet szükséged.
 • Javaslatokat teszünk az eredményesség érdekében.
 • Díjmentes árajánlatot adunk a kivitelezésre.

Biztosak vagyunk benne, hogy eddigi tapasztalataink alapján segíteni tudjuk vállalkozásod növekedését és sikerességét.

dijmentes-konzultacio

Akikkel eddig sikeresen együtt dolgoztunk

eddigi-partnereink

Kezdjük el a közös munkát, kérd díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »

Ingyenes árajánlat

Mennyi 1 + 3?

Ügyfeleink elégedettsége
a mi legnagyobb büszkeségünk

mobil_app_fejlesztes1
facebook_app3
crm_rendszer_fejlesztes
webshop_keszites
mobil_app_fejlesztes3
facebook_app_4
^