Wordpress, vagy nem Wordpress: ez itt a kérdés

A Wordpress évek óta meghatározó szereplője az IT-piacnak, túlzás nélkül állítom, hogy töretlen a népszerűsége. Bizonyára Te is hallottál már róla, ám közel sem biztos, hogy Neked Wordpress-re van szükséged. A OneSoft-tal elemezzük a helyzetedet és a céljaidat, hogy a végén tiszta legyen: mi az amire Neked van szükséged?

 

Talán a Wordpress-ről neked is a sablonos blogok jutnak eszedbe, amik minimál dizájnnal ontják az igét, és már a kattintástól is elmegy a kedved, ha meglátod a domain névben a wordpress-t. Pedig ez a nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer ennél sokkal többet tud, nem véletlen, hogy az elmúlt pár évben széles körben elterjedt a használata.

 

Pontosan mi az a wordpress?

 

Sokan szeretik és persze sok ellenzője is akad, de nehéz lenne olyan webes alkalmazást, online rendszert találni, amit mindenki szeret. A Wordpress CMS (content management system – tartalomkezelő rendszer) eredetileg egy blogmotor, amit ingyenesen bárki letölthet, adott sablonok segítségével könnyedén testre szabhat és a napi használata is rendkívül egyszerű.

 

Hogy lett a blogmotorból weboldal?

 

A népszerű blogmotor nem sokkal az indulás után már népszerű weboldal is „tudott lenni”, volt egy időszak, amikor kis túlzással mindenki Wordpress oldalt akart magának. Az okok roppant egyszerűek voltak, elég, ha a Wordpress egyszerűségét vesszük alapul. Könnyű és gyors volt a testreszabhatóság, ráadásul olcsó is, ami a korai weboldalakhoz képest hatalmas lépéselőnynek számított.

 

A OneSoft és a Wordpress

 

Amikor arra bíztatlak, hogy tarts lépést a korral és igyekezz megfelelni az aktuális webtrendeknek, akkor nem a levegőbe beszélek. A OneSoftnál is ezt a gyakorlatot követjük, és évek óta ez visz minket folyamatosan előre. A piaci igényeknek akartunk megfelelni akkor is, amikor elkezdtünk Wordpress oldalakkal foglalkozni, és ma is, amikor ezeket és a hozzájuk tartozó kiegészítőket fejlesztjük.

 

Ha nem tudod, hogy neked Wordpress-re van szükséged, vagy inkább valami másra, esetleg egyedi weboldalra, akkor mindenképp beszéljünk. Azért, mert az ismerősödnek, vagy például a konkurenciádnak bejött a Wordpress, nem biztos, hogy neked is megfelelő lesz. Több paraméter vizsgálata után jutunk el a végső megoldásig, nézzük a weboldalad célját, a tartalmát és a felépítését egyaránt.

 

Kérdezz, felelek mindenre

 

Keress minket az oldalunkon található elérhetőségek bármelyikén és segítünk, ha bizonytalan vagy. A személyes konzultáció ingyenes, tehát semmit nem veszítesz, ha hívsz minket, vagy küldesz egy e-mailt.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat