Van egy tippem, nem kell ingyen?

A Onesoft-nál a kezdetek óta azt az elvet valljuk, hogy az ügyfelekkel való harmonikus együttműködés nélkül nem tudunk fejlődni. Az elmúlt pár év bebizonyította, hogy igazunk volt, a sikereinket a szakértelmünkön túl a kölcsönös bizalom eredményezi. Amit máshol kiszámláznak, azt mi ajándékba adjuk, és egyre csak jönnek az ügyfelek. Ki érti ezt!?

 

Ahogy a tudás hatalom, úgy az idő pénz, de mi mindkettővel megajándékozunk Téged. A Onesoft vállalja, hogy igényeidet, elképzeléseidet megvizsgálja, és minden lehetőségre kiterjedő árajánlatot ad, mindezt térítésmentesen.

ajandek

Az árajánlat még szép, hogy ingyen van! – mondhatnád, de ha majd megkapod a Onesoft árajánlatát, akkor Te is meglátod, hogy ez azért több mint egy szimpla ajánlat.

 

Amennyiben honlapra van szükséged, akkor biztosítjuk számodra a személyes, a telefonos, vagy a skype konzultációt. Díjmentesen. Meghallgatjuk, hogy mit szeretnél, felteszünk pár kérdést, és szakmai tanáccsal látunk el a honlapoddal kapcsolatban. Nézz csak körbe bátran, hogy az IT-piacon mennyibe kerül az ehhez hasonló szolgáltatás máshol.

 

A Onesoft-nál a helyed, ha te sem szeretnél fizetni a következőkért

  • minden apró részletre kiterjedően felmérjük az igényeidet – ez az első lépés, olyan kérdéseket tisztázunk, amire lehet, hogy Te nem is gondoltál, viszont lényeges a vállalkozásod sikere tekintetében
  • lefektetjük az alapokat, közösen meghatározzuk, hogy Neked mire van szükséged – megkapod a honlapod vázát, egy aranyat érő skiccet
  • az eredményesség érdekében javaslatokat teszünk – ingyen tippek a Onesoft-tól: SEO, tartalmi elemek, arculat stb.
  • árajánlat – nem csapunk a hasunkra és mondunk valamit, hanem megtervezzük a honlapodat az utolsó karakterig és beárazzuk

 

Egy jövedelmező, professzionális honlap elkészítése összetett feladat, és mint minden alapos munka, ez is a tervezéssel kezdődik. Mi ezt gyakorlatilag ingyen elvégezzük Neked, ezzel bizonyítjuk az elköteleződésünket Feléd és a projekted felé.

 

Keress minket az oldalunkon található elérhetőségeink bármelyikén, hogy beszéljünk az oldaladról és a terveidről. Most már Te is tudod, hogy a jó tanács a Onesoft-nál ingyen van!

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat