Online fizetés

Egyszerű és webszerű

A web segítségével ma már nem kell sorban állnunk, ha ügyet akarunk intézni. Nem kell telefonon érdeklődni, esetleg időpontot kérni, aminek a betartása vagy sikerül, vagy nem a hatósági szobákban. A csekkel járó vesződést is elfelejthetjük, hiszen a korábbi adminisztrációs érában még a kis sárga papír befizetése miatt is rendeződnünk kellett kisebb vagy nagyobb kígyózó postai sorokban.



Webes, kevésbé webes fizetőeszközök

Amik felváltották a postai csekkes befizetést.

Készpénz, még létezik!

Egy áruház, amely személyes ügyfélszolgálattal is rendelkezik, vállalja még a készpénz, illetve bankkártyás befizetést. De a korunkban elérhető, magas színvonalú webáruházak inkább az online fizetést preferálják.

Utalás

Adott termék rendelésekor ki tudjuk választani az online átutalás lehetőségét. Ehhez mindössze egy online banki fiók hozzáférésére és internetkapcsolatra van szükségünk. A kedvezményezett bankszámlaszámának megadása után gyakorlatilag pár kattintás választ el minket a sikeres tranzakciótól. Magunk mögött hagyva a régen használt átutalási megbízást. Ahol elég volt valami apróságot elírni és máris nem fogadhatta el a pultban ülő ügyintéző. Elölről kellett kezdeni a folyamatot és ismételten katonás sorba rendeződni a pénzintézet arra kijelölt helyein.

PayPass, PayPal

Hasonlítanak egymásra, de csak külalakban. A PayPass gyakorlatilag azt jelenti, hogy alkalmas érintés nélküli fizetésre. Elég csak az üzletben lévő kütyüre helyeznünk a kártyánkat, PIN kód nélkül, pillanatok alatt lerendeződik az ellenérték fizetése.
A PayPal olyan, mintha egy külön bankszámlával rendelkeznénk. A PayPal vezeti a számlát, amelyről elkölthetjük vagy elutalhatjuk a pénzünket. Nagyon praktikus, mert ha a saját bankkártyánkat is regisztráljuk a PayPal-on, akkor ingyen fizethetünk vele. A PayPal mondhatni egy hasznos gyertyatartó az eladó és a vevő randevúján. A kártyaadatok megadása így nem kötelező, voltaképp csak be kell lépni a PayPal-ba és azonnal indulhat a pénzügyi mandula.

Akár készpénzzel, akár érintéssel fizetünk, egy dolog biztos: minél többet vásárolunk, valóságos és virtuális pénztárcánk is egyre vékonyabbá válik.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat