Olimpia a Google-ben

Ha figyelemmel kíséred majd az olimpiai játékokat az olimpia időszakában, akkor jó, ha tudod, hogy ebben az időszakban a Google könnyebb megtalálást biztosít az olimpiával kapcsolatos tartalmakhoz és információkhoz, hírekhez. Az eredményekről értesítéseket is kérhetsz.

Ezek a funkciók a sportkedvelők számára kiemelten hasznosak lehetnek. Ebben az időszakban könnyen megtalálhatod az olimpiával kapcsolatos tudni valókat és első kézből értesülhetsz a meccsek időpontjairól, a sportolókról és a nyert érmekről. Beírod a sportágat és részekre bontva láthatod is az elért eredményeket, abban a kategóriában, amelyre kíváncsi vagy. Akár sportoló szerint is indíthatod a keresést, de minden keresésénél ügyelj arra, hogy használd a „Rio 2016” tagot. A Google mobil alkalmazásán keresztül pedig értesítéseket kérhetsz a fejleményekről.

Arra is lehetőséged van, hogy nyomon kövesd a hivatásos közvetítők kommentárjait a YouTube-on keresztül, emellett élő videóközvetítés is lesz mobilon.

Sőt még 360 fokos felvételeket is láthatunk majd például magáról az Olimpiai parkról, melyet a Google Maps segítségével a világ bármely pontjáról meglehet tekinteni.

A keresési találatokban kiemelt helyet foglalnak majd el ezek a tartalmak.

Hajrá Magyarok!

 

Te nyomon követed majd az olimpia eseményeit?

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat