Nem kívánatos kommentek Instagramon? Itt a megoldás!

Megérkezett az egyik legközkedveltebb közösségi médium, az Instagram újítása. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letilthassák vagy kiszűrhessék azokat a kommenteket, melyeket nem szívesen fogadnak képeik alatt.

Sőt még akár megtagadhatjuk a kommentelés lehetőségét egyes képeinknél. Azonban még egy kicsit várat magára az új eszköz.

Az eszköz segítségével akár egyszerre több hozzászólástól is megszabadulhatunk, lehetőségünk nyílik akár bizonyos szavak, kifejezések tiltására is, melyeket nem szívesen látunk képeink környezetében.

6 évbe telt a közösségi platformnak mire hangsúlyt fektetett a kommentelés gyakorlatának fejlesztésére is, a hírfolyam vagy a kezelőfelületek fejlesztése mellett. Sokan találkoznak idegen hozzászólásokkal bejegyzéseiknél, persze ha nincs privátra állítva a profilunk. Ezek a hozzászólások nem mindig kedveznek a kép tulajdonosának. Ez talán egy áttörést jelenthet a közösségi oldal számára az online zaklatók ellen, mivel az eddigi lehetőségeink nem tűntek elég hatásosnak, azzal, hogy tiltottuk vagy jelentettük a zaklató felhasználót.

Téged értek már ilyen jellegű atrocitások?

 

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat