Miért van szükség Adwords tanácsadóra?

Lássuk be, hogy az organikus forgalom generálása és az, hogy feljebb kerüljünk a keresési találatok listájának rangsorolásában rengeteg időt vesz igénybe. De előfordul, hogy időhiányában ezt nem mindenki engedheti meg magának. Egy Adwords tanácsadó segítségével viszont gyorsabban elérheted a céljaid.

 

Egy tanácsadó mindent elkövet, hogy a belefektetett pénzed a lehető legmegtérülőbb módon hasznosuljon. Egyedül is megpróbálhatod, de ha nem a megfelelő stratégia szerint választod meg a kulcsszavakat, a földrajzi helyet vagy éppen a kizáró kulcsszavakat, akkor könnyen elpazarolhatod a hirdetésre szánt összeget.

 

Mit csinál egy tanácsadó?

Ha még nem hirdettél az Adwords-ben , akkor segít beállítani és létrehozni a saját kampányodat. Segít megtalálni a lehető legjobb kulcsszavakat. és a kizáró kulcsszavakat. Meghatározzátok a földrajzi célzást, hogy a hirdetések csak a megfelelő helyeken jelenjenek meg.

Monitoring és jelentés készítés.

Minden tanácsadó fontosnak tartja, hogy még azután is munkálatokat végezzen, miután beállította a kampányodat és már fut. Mivel ez csak a kezdet, ezután jönnek az igazi tevékenységek. Egy sikeres Adwords kampányt heti rendszerességgel figyelni és elemezni kell. Egy tanácsadó hatékonyan szűri ki, hogy mi az, ami működik és mi az, ami nem így a lehető legjobban tudja optimalizálni a hirdetéseket. Például: Eltávolítja a nem megfelelő kulcsszavakat és segít újakat keresni.

Tehát egy Adwords kampány vezetése, kezelése sokkal több időt vesz el, és sokkal több szakértelmet igényel, mint gondolnád. Ha költséghatékonyan és sikeresen szeretnéd felépíteni a kampányaidat, ahhoz érdemes egy tanácsadó véleményét kikérned.

 

Neked van már saját Adwords tanácsadód?

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat