Közutáltból közkedvelt-avagy a Facebook Messenger

Mikor berobbant a Facebook nagy újítása, hogy az oldalon folytatott beszélgetések kerüljenek át egy külön alkalmazásba óriási port kavart. Ha nem töltöttük le az új Messenger alkalmazást, akkor elég nehéz dolgunk volt.

Sokan ellenkeztek a kötelező letöltéssel kapcsolatban, és sokan úgy vélekedtek, hogy biztosan nem fognak eleget tenni a Facebook „kényszerének”. Telt múlt az idő és láss csodát, megtört a jég az ágáló felhasználók körében is. Ezt mi más mutatná jobban, mint az a szám, amit az üzenetküldő alkalmazás felhasználói gyarapítanak. A közösségi oldal fejlesztői csapata bejelentette, hogy a Messenger elérte az 1 milliárdos felhasználót havonta.  De azért az is befolyásolhatja a folyamatot, hogy a Messenger letöltése nélkül már szinte nem is tudunk hozzá férni az üzenetekhez.

A Facebook alkalmazásai közül a Messenger a negyedik olyan alkalmazás, amely már elérte a csúcs 1 milliárdos felhasználólistát.

Ennek örömére egy kis emoji meglepetéssel kedveskednek a felhasználók számára. Küldj egy piros lufit barátaidnak és nézd meg mi történik!

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat