Könnyen meglehet, hogy Neked is egyedi weboldalra van szükséged

Számtalanszor előfordult már, hogy amikor az ingyenes konzultáción vázoljuk a kedves ügyfélnek, hogy mi mire gondoltunk, hogyan működne megfelelően az általa megálmodott weboldal, és végül ennek milyen költségei lennének, akkor megállít minket, hogy neki jó lesz valami sablonos megoldás is.

Természetesen a végső szót az ügyfél mondja ki, de írtunk egy cikket arról, hogy miért nem jó sok esetben a nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer használata. 

Vannak bizonyos esetek, amikor a felmerülő igények kielégítésére nem elég az alapszintű, nyílt forráskódú (drupal, wordpress, joomla stb.) rendszerek használata. Meg tudnánk oldani persze a nyílt forráskódú rendszereken belül is a feladatot, de az olyan mértékű plusz költségekkel járna, hogy annál még az is olcsóbb, ha egyedi, az igényeknek maximálisan megfelelő rendszert fejlesztünk.

A NimCMS a Onesoft által fejlesztett tartalomkezelő rendszer, a Onesoft CMS rendszere. Úgy alakítottuk ki, hogy a weboldaladdal kapcsolatos kívánságaidat, elképzeléseidet teljes mértékben kiszolgálja.

Két felületet értünk ezalatt:

  1. A nyilvános weboldaladat, amit a látogatóid is látnak, amikor Nálad szörfölnek.
  2. A te általad is könnyen kezelhető admin felületet, ahol Te magad tudod szerkeszteni a tartalmaidat

 

A NimCMS lehet a Te weboldalad alapja is, amit 100%-ig az ötleteidhez, és ami még ennél is fontosabb, a potenciális ügyfeleid igényeihez igazítunk. Biztosak vagyunk benne, hogy van már valamilyen elképzelésed a weboldaladról, de az is biztos, hogy nem gondoltál mindenre. Mi viszont az ingyenes konzultációnk keretében minden apró részletet feltárunk, és megtervezzük az oldaladat. Ez Neked is segítség, ilyenkor ugyanis konkretizáljuk a weboldalad célját és az oldal funkcióit.

Az egyedi fejlesztés mindig többe kerül, mint a sablonos megoldások. Viszont, ha azt akarod, hogy az oldalad tényleg jól működjön és bevételt termeljen Neked, akkor ezt a kiadást nem lehet megkerülni. Kamatostul, busásan fog megtérülni a későbbiekben, hiszen a weboldal nem kiadás, hanem befektetés.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat