Itt a Facebook nagy dobása a Samsunggal összekacsintva

A Facebookra feltöltött fotó a legjobb módja annak, hogy az emberek megosszák az élményeiket és tapasztalataikat ismerőseikkel. Naponta több millió képet osztunk meg életünk fontos pillanatairól, mint például születésnap vagy házasság.

panoramakep1

A Facebook új fejlesztéseket vezetett be, hogy minél különlegesebb módon tudjuk megosztani a mindennapjainkat. Most már könnyedén mutathatjuk be életünket a 360 fokos képeken keresztül. Nincs más dolgunk, mint használni telefonunk „panoráma fotó készítés” funkcióját vagy az erre rendelkezésre álló applikációkat letölteni az áruházakból. Az így készült fotókat már tölthetjük is fel profilunkra, mintha egy egyszerű felvétel lenne.

A panoráma képeket könnyedén beazonosíthatjuk hírfolyamunkon egy iránytű segítségével, amely a jobb fölső sarokban található. Az új funkcióval úgy érezhetjük mintha mindig barátainkkal vagy távoli rokonainkkal lennénk, átélhetjük velük a kalandokat. Nem csupán ismerőseink panorámáját fedezhetjük fel az újítással, hanem közéleti személyek- vagy szervezetekét is. Lehetőséget teremt különleges helyszínek felfedezésére, például virtuális körútra indulhatunk a Budai várba és még számos különleges helyre a világban. Már alig várjuk, hogy kipróbálhassuk.

A Facebookon túl a Samsung új találmányával a Gear VR, virtuális szemüveggel teljesen átadhatjuk magunkat az élménynek. Ha Samsung telefonunk van, csak egyszerűen csatlakoztatjuk a szemüveghez és már csodálhatjuk is 360 fokos látványt.

Az új funkciót megtekinthetjük már a Facebook és az alkalmazás legfrissebb verziójában, iOS és Android rendszerekben is.

Hogyan készítsünk panoráma képeket?

  • Állítsuk be a panoráma funkciót a fényképezőnkön vagy alkalmazás segítségével készítsük a képet.

  • Mint bármelyik másik fényképet ugyanúgy osszuk meg az idővonalunkon.

  • Miután feltöltöttük a hírfolyamba a kis iránytű segítségével körbe nézhetjük 360 fokban a képet.

  • A Samsung virtuális szemüveggel kompatibilis telefonoknál a képek jobb felső sarkában lehetőséget kínál a szemüvegen keresztüli megtekintésre.

Láttál már panoráma képeket a barátaid idővonalán? Ha nem, lepd meg őket és legyél te az első, aki megosztja velük ezt az élményt!

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat