Ha nincs weboldalad, nincs sikeres vállalkozásod

2017-re már sikerült elérni azt, hogy a legtöbb, magára valamit adó vállalkozás saját, igényes honlapon prezentálja magát és termékeit. Akik odafigyelnek a részletekre, azok nem csupán az igényességre és a letisztultságra törekednek.

weboldal készítés

Honlap kisokos induló vállalkozóknak.

A cikk címe csöppet sem erős kijelentés. Egy vállalkozás elindítása széleskörű dolog, de az első és legfontosabb, hogy a virtuális névjegyed legyen rendben, hiszen ahogy elindítod, ezt prezentálod mindenki felé.

A látogatók ezt látják meg először, ennek alapján alakítanak ki véleményt és akárcsak a videók esetében, itt is az első másodpercekben vagy pár görgetés után dől el a sorsod: marad-e az illető a honlapodon vagy nem. Szóval, nem érdemes kockáztatnod!

Kész a marketingerv, átlátod már a pályát? Megvan az ötleted?

Ha ezekből kirajzolódik, hogy a honlapod az értékesítés epicentruma, mindenképpen szükséged lesz első körben egy profi webdesignerre (az arculat miatt), egy jól megszövegezett oldalra.

Ha blogot indítasz - de nincs rá kapacitásod -, akkor egy megbízható szövegíróra is, aki nindzsa módra pörgeti majd a szavakat és a mondatokat. Mind a közösségi médiában, mind a honlapodon pengének kell lenned, ha felveszed a kesztyűt.

Ellenben ha a felsorolt alapok hiányoznak vagy kispórolódnak, tényleg nem fognak komolyan venni, vagy éppen olcsójános benyomást fog kelteni a(z amúgy lehet, hogy nagyon is menő) szolgáltatásod.

A technikai részeket tekintve is vannak induló költségek:

Tárhely, domain név, valamint az extrák, ha azokkal akarod megtűzdelni az oldalt. A megfelelő csomagolás elkészítéséhez referenciákkal rendelkező személyt vagy céget érdemes megbízni, akik adott esetben garanciát is vállalnak a munkájukra és felhasználóbaráttá teszik az eleinte krikszkrakszos weboldalt.

Itt szögezzük le, hogy egy jó honlap még édeskevés, itt jön képbe a már említett, előzetesen összetett, célzott marketingstratégia, ami ha jól lett felépítve, hajtani fogja a szekeret.

Tehát a saját honlap elkészítése igen összetett és sokoldalú feladat.

Ha megspórolnád azt azt időt, amíg autodidakta módon megalkotod vagy azt akarod, hogy olyan formátumban készüljön el, amit csak a profik tudnak, netán extrém kívánságod van, keresd a onesoft.hu csapatát és mi megcsináljuk a számodra legideálisabb weboldalt.

Sikeres lennél? Többet akarsz megtudni a marketingről? Olvass bele korábbi cikkeinkbe!

Ha tetszik, kérjük oszd meg

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »