Fotóból videót-új funkció a Facebook iOS alkalmazásában

Hétfőn került bemutatásra az új funkció, amelyet a Facebook iOS alkalmazására optimalizáltak. A felhasználók így már élvezhetik a „Slideshow” elnevezésű diavetítésre alkalmas funkciót. Azonos a neve a tavaly októberben berobbanó hirdetési egység nevével, de nem összetévesztendő.

A közösségi hálózat elmondása szerint December óta tesztelik a Facebook applikáción belül.

Az újdonság nevéből adódóan sejthetjük, hogy az újdonság lehetővé teszi a felhasználók számára  képeket és videókat összekapcsolni, amihez kedvenc zenéinket hozzá adhatjuk és tetszőleges címet is adhatunk az elkészült multimédiás csodának. Ez így is van! Ezen a héten elérhető lesz az iOS felhasználók számára új témákkal és zenékkel tűzdelve.

Így működik:

 Ha az elmúlt 24 órában több mint 5 fényképet készítettél, és megnyitod a Facebook alkalmazást, a hírfolyam tetején, a „mi jár a fejedben?” mező területén láthatod a saját diavetítésed előnézetét a készített képekből összeállítva.  A diavetítéseket testre szabhatod, 10 különböző téma közül választhatsz, egyedülálló látvánnyal és zenével. Adj hozzá címét és taggeld be a barátaidat.

Ha látod valakinek a „Slideshow”-ját, a Facebook lehetőséget nyújt arra, hogy egyből kipróbáld. Csak válassz ki öt vagy akár több saját képet vagy videót és már létre is hozhatod a saját „Slideshow”-dat.

 Jól hangzik igaz? Mutasd meg a saját „Slideshow”-dat mindenkinek!

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat