A magányos weboldalak megbetegedhetnek

Egy weblapot nem lehet magára hagyni, folyamatos felügyeletet igényel. Ez nem merül ki abban, hogy naponta ránézünk, és kigyomláljuk az esetleges elütéseket a szöveges tartalmat illetően.

A tartalomkezelő szoftverek labirintusában pikk-pakk kiismerik magukat a Onesoft kollégái, weboldal karbantartó szolgáltatásunk egyre több olyan ügyfelet vonz, akik máshol készíttették el a weboldalukat. A jól működő, biztonságos weboldal titka a rendszeres felügyelet, ezt mi megadjunk Neked a Onesoftnál, és így Te az üzletmenetre koncentrálhatsz.

 

honlap-karbantartas

A Onesoft által készített weboldalak az átadást követően szabadon szerkeszthetők, a NimCMS tartalomkezelő rendszernek köszönhetően az átadás után is van lehetőség a kisebb-nagyobb módosításokra. Erre nem csak az évente esedékes ráncfelvarrás, arculati update miatt van szükség, egy weboldal folyamatos felügyeletet és karbantartást igényel.

 

Cégünknél lehetőség van alkalmi és rendszeres weboldal karbantartási feladatok elvégzésére egyaránt, az együttműködésünk időtartama és jellege csupán a kívánt munkálatoktól és a megállapodásunktól függ.

 

A karbantartási munkákat havonta összesítjük, az előző havi elszámolást minden hónap első munkanapján küldjük ki ügyfeleinknek. Havidíjas ügyfeleinknek nem csak a weboldal folyamatos ellenőrzését és karbantartását tudjuk felajánlani, mindezeket lényegesen kedvezőbb feltételekkel (értelemszerűen olcsóbban), mint az alkalmi megbízásoknál.

 

A weboldal karbantartás olyan alapszolgáltatás, amely ma már nem hiányozhat egyetlen honlapkészítéssel foglalkozó cég kínálatából sem. Az általunk készített weboldalak karbantartását általában mi látjuk el, ügyfeleink elégedettségét nálunk ez jelzi. Természetesen olyan oldalak karbantartását is vállaljuk, amelyeket nem mi készítettünk, szakértő kollégáink mindenféle tartalomkezelő rendszerben kiismerik magukat.

 

A felügyelet nélkül hagyott weboldalon pár hónap alatt olyan súlyos hibák, vagy elmaradások keletkezhetnek, amit adott esetben csak a karbantartási díj sokszorosáért lehetne helyreállítani.

 

Kérje ingyenes tanácsunkat, hogy megtudja, mennyibe kerül a professzionális weboldal karbantartás a Onesoft-nál.

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat