20 kötelező mobilalkalmazás elfoglalt marketingeseknek

Manapság jellemző az „összekapcsoltság” a mindennapokban, ami azt jelenti, hogy a marketingesek sosem pihennek. Nem számít, hogy hétvége van, ha egy bejegyzésnek meg kell jelennie, akkor az meg is fog még akár szombat este is. Ugye ez neked is ismerős?

social network

Sajnos nem túl szerencsés, főleg a forró nyári napokon, hónapokban, hogy folyamatosan számítógép és wi-fi közelben legyünk. Az okostelefonoknak és a hasznos mobilalkalmazásoknak köszönhetően ezt kiküszöbölhetjük, úgy hogy mégis mindig „tűzközelben” legyünk.

Itt egy gyűjtemény, azoknak a marketingeseknek, akik nem tudnak mindig számítógép közelében lenni, de azt nem engedhetik meg maguknak, hogy ne legyenek kapcsolatban.

20 kötelező alkalmazás neked:

Kezdjük a közösségi média alkalmazásaival:

Ha a marketing tevékenységedbe beletartozik a közösségi média kezelése, akkor ezek az alkalmazások gond nélkül lehetővé teszik az azonnali kapcsolódást az adott platformhoz.

  1. Facebook
  2. Twitter
  3. LinkedIn
  4. Instagram
  5. Google+
  6. pinterest

Ezek az alap alkalmazások, de léteznek közösségi média menedzsment app-ok is, amelyek rendkívül hasznosak lehetnek számodra:

  • HootSuite: Ebből az alkalmazásból könnyedén ütemezheted a bejegyzéseidet.
  • Buffer: Ha felhasználó barát alkalmazásra vágysz, akkor ezt mindenképpen meg kell nézned. Könnyedén kianalizálhatod a munkád hatékonyságát a segítségével.
  • Sprout Socia: Ez az app segítségedre lehet abban, hogy egy helyen kapcsolatban maradhass az összes közösségi médiummal.
  • Tweet Deck: Egyszerűvé teszi, hogy követhesd azokat a topic-okat, amelyek fontosak számodra.

Minden marketingesnek fontos, hogy fejlessze magát ezért nagy szerepe van a tartalmaknak.

Ezért a következő kategória, a tartalom fogyasztással kapcsolatos alkalmazások:

  • Pocket: Ha éppen nincs időd egy érdekes cikk elolvasására, akkor ide elmentheted őket és elolvashatod később.
  • Feedly: Ha nem szereted, hogy minden hírnek külön ablakot kell nyitni, akkor itt egy helyen elérheted az összeset, olvasható formában.
  • Mashable: A legjobb és a legfrissebb marketing híreket itt biztosan megtalálod.

Alkalmazások dokumentációhoz:

Bármikor támadhat egy új ötleted, amit „papírra” kell vetned. Ezek segítségével ezt útközben is megteheted.

  • Evernote: Itt akár listát készíthetsz a teendőidről, majd szinkronizálhatod a táblagépedre vagy a számítógépedre.
  • Dropbox: Lehetővé teszi, hogy feltöltsd képeidet, dokumentumaidat és különböző fájlokat egyszerűen.
  • Google drive: Néha szükség van arra, hogy mobileszközön is szerkeszd a fájlokat, a Google drive alkalmazás lehetőséget nyújt, hogy dokumentumokat hozhass létre, szerkessz, megtekinthesd vagy akár megoszthatod őket bárhonnan.

 

Most azok az alkalmazások jönnek, amikről nem biztos, hogy eddig tudtad, hogy szükséged lehet rájuk

 

  • Nimble: A Nimble a kapcsolatok és a határidők kezelésében segít neked. Összekapcsolja a naptáraddal és a kontaktjaiddal.
  • Perch: Bárhol jársz a Perch segítségével bármikor kapcsoltba léphetsz az irodával és egyszerűen kommunikálhatsz a munkatársaiddal.
  • Google Analytics: Hasznos lehet számodra, lehetővé teszi, hogy leellenőrizhesd a fontos kimutatásokat és nyomon követheted a valós idejű adatokat.
  • Teamviewer: Ha te vagy az informatikai szakember az irodában vagy hozzá kell férni valakinek a gépéhez, akkor ezt az appot feltétlenül le kell töltened.

  

Számodra melyik a leghasznosabb?

 

 

Kezdjük el a közös munkát, 

kérje díjmentes ajánlatunkat