facebook

Weboldal szerkesztés

A weboldal szerkesztés nekünk munka és hivatás, az általunk készített weboldal elősegíti az ügyfélszerzés, gyors kapcsolatteremtés és értékesítés folyamatait. Tekinthetjük a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb kommunikációs csatornának.

Egy igazán jól felépített honlap többet ér bármely más marketing csatornánál. A jól felépített, optimalizált céges honlappal nemcsak márkánkat ismertethetjük meg a látogatókkal, de folyamatos kapcsolattartásra és visszajelzésekre ad lehetőséget, növelve ezzel a márka iránti elköteleződés lehetőségét, bizalmat teremtve új ügyfelek szerzését eredményezheti.

Weboldal szerkesztés

Honlap-Honlap, de nem mindegy milyen...Milyen egy jó weboldal?

A jó weboldal olyan mint maga a cég, első ránézésre a minőséget és magát a minőségi márkát adja vissza a látogatónak. A webergonómiai szempontokat figyelembe véve, kényelmesen és könnyen használható, sablonos megjelenéseket mellőzve informatív megjelenést biztosít az érdeklődők számára. A weboldal szerkesztés összetett folyamat, melynek végén a legfontosabb cél az információk célba juttatása.
A jó honlap keresőbarát, és ha erre már a felépítéskor figyelünk, sok utómunkától és felesleges költségtől kíméljük meg magunkat.

A honlap célja és annak elérése

A honlapunk akkor lesz igazán jó, ha a tervezés szakaszában közösen meghatározott célok alapján kerül kiépítésre. Tevékenységi körtől és cégformától  függően a honlap célja lehet az információ-áramlás, az árajánlatkérés lehetőségének biztosítása, vagy online értékesítés. Minden tevékenységnél más-más holnap struktúra javasolt, így rengeteg időt és energiát spórolhatunk ha a honlap tervezési szakaszában sikerül a célokat meghatározni.

Meghatároztuk a célt, de miben segít a weboldal?

A honlap a cég stratégiájának alapköve, minden új és leendő ügyfél a honlap segítségével fog információhoz jutni cégünkről, szolgáltatásainkról. A leendő ügyfelek a honlapon találkozhatnak legkényelmesebben a cég arculatával, és ez lehet számukra az egyik kényelmesebb csatorna a kapcsolatfelvételhez. Egy jó weboldal vásárlásra csábítja őket, így növeli a cég forgalmát, bevételét. Nem utolsó sorban tökéletesen alkalmas marketing eszközökkel történő együttműködésre, látogatottsági statisztikák mérésére, aloldalaink-termékeink nézettségének elemzésére. Egy honlap elengedhetetlen eszköz napjainkban, egy jó honlap pedig kifejezetten előny versenytársainkkal szemben.

Egyetértek, de hogyan kezdjünk neki?

Cégünk kiemelten foglalkozik honlaptervezésel és weboldal fejlesztéssel, kezdve az egyszerűbb bemutatkozó oldalaktól egészen az összetett portál rendszerekig. Ne feledjük a fent leírtakat, célunk a bizalomépítés és az elégedett ügyfelek számának növelése!

A weboldal szerkesztés során folyamatosan tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, hiszen az Ön elégedettsége a Mi referenciánk!

Árajánlatot kérek

Ügyfeleink elégedettsége
a mi legnagyobb büszkeségünk

mobil_app_fejlesztes1
facebook_app3
crm_rendszer_fejlesztes
webshop_keszites
mobil_app_fejlesztes3
facebook_app_4
^