Facebook alkalmazás

Amennyiben honlapja népszerűsítésére valamilyen hatékony eszközt keres, vagy csak honlapja tartalmát kívánja  megjeleníteni a Facebook oldalán, akkor érdemes figyelmet szentelnie a Facebook alkalmazások fejlesztésében lévő lehetőségekre is. Egy-egy kreatív ötlet alapján megvalósított Facebook alkalmazás sikeressége vetekedhet egy adwords kampány hatékonyságával. Ráadásul nem csak információt juttathatunk el vele leendő megrendelőinknek, hanem marketing adatbázis építésére is kitűnő eszköz.

Facebook alkalmazás

Mire használhatom a facebook alkalmazást?

Elsősorban meg kell határoznunk a célcsoportot, kik azok a facebook felhasználók akik számunkra potenciális vevőjelöltté válhatnak.
Amennyiben már használta a Facebookot tudja, hogy rengeteg paramétert megadhat magáról és ezt általában az emberek meg is adják. Csak, hogy a legegyszerűbbeket említsük: név, születési dátum, családi állapot. Továbbá információt adhat egy Facebook felhasználóról megosztott fotója, kivel látható egy fényképen, esetleg milyen naptár bejegyzései vannak, milyen eseményeken vesz részt.

Ezek a paraméterek egy Facebook alkalmazásból mind lekérdezhetők, így olyan adatbázis építhető, melyből könnyű szerrel célozható meg a leendő ügyfél, legyen szó akár egy fiataloknak szóló koncertről, gépjármű kötelező felelősség biztosításról vagy az Ön által értékesített szolgáltatásról.

Ezen felül:

  • Mert lehetnek szórakoztatóak és látványosak (elképzelhető, hogy egy Facebook felhasználó csak a látványosság miatt klikkel rá és mégis megragad a tartalomnál)
  • Mert lehetnek praktikusak (weboldal funkcióinak megjelenítése az alkalmazások felületén)
  • Mert jól kiegészítik az Ön Facebook oldalát és nyit még egy csatornát az célcsoportja felé (több követőt szerezhet használatával)
  • Mert az alkalmazások által begyűjtött adatokat közvetlenül Ön kezeli majd (későbbi marketing célokra felhasználhatóvá válnak)

Mire van szükség egy Facebook alkalmazás futtatásához?

A Facebook alkalmazások nem a közösségi szolgáltató rendszerén futnak, hanem egy általunk biztosított tárhelyen. A Facebook az alkalmazások futásához mindössze egy keretet biztosít, többiről gondoskodunk( Például tárhelyről és biztonságos kapcsolatról (SSL)) .

Mennyibe kerül egy Facebook alkalmazás?

Számos tényezőtől függ egy Facebook alkalmazás ára. Mi a befektetett munka alapján állapítjuk meg a díjat, így ha olyan megoldást választ, amit már egyszer elkészítettünk, az nagyban csökkentheti a költségeket. Tapasztalataink alapján ez az ár 65.000 Ft és 500.000 Ft között van, függően a grafikától, a funkciók bonyolultságától. Ez az ár tartalmazza a programhoz biztosított szerver környezetet 6 hónapig díjmentesen.

Pontos árajánlat elkészítéséhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Árajánlatot kérek

Ügyfeleink elégedettsége
a mi legnagyobb büszkeségünk

mobil_app_fejlesztes1
facebook_app3
crm_rendszer_fejlesztes
webshop_keszites
mobil_app_fejlesztes3
facebook_app_4
^