Facebook alkalmazás

Amennyiben honlapja népszerűsítésére valamilyen hatékony eszközt keres, vagy csak honlapja tartalmát kívánja  megjeleníteni a Facebook oldalán, akkor érdemes figyelmet szentelnie a Facebook alkalmazások fejlesztésében lévő lehetőségekre is.

Egy-egy kreatív ötlet alapján megvalósított Facebook alkalmazás sikeressége vetekedhet egy adwords kampány hatékonyságával. Ráadásul nem csak információt juttathatunk el vele leendő megrendelőinknek, hanem marketing adatbázis építésére is kitűnő eszköz.

content/services/facebook-alkalmazasok

Mire használhatom a facebook alkalmazást?

Elsősorban meg kell határoznunk a célcsoportot, kik azok a facebook felhasználók akik számunkra potenciális vevőjelöltté válhatnak.

Amennyiben már használta a Facebookot tudja, hogy rengeteg paramétert megadhat magáról és ezt általában az emberek meg is adják. Csak, hogy a legegyszerűbbeket említsük: név, születési dátum, családi állapot. Továbbá információt adhat egy Facebook felhasználóról megosztott fotója, kivel látható egy fényképen, esetleg milyen naptár bejegyzései vannak, milyen eseményeken vesz részt.

Ezek a paraméterek egy Facebook alkalmazásból mind lekérdezhetők, így olyan adatbázis építhető, melyből könnyű szerrel célozható meg a leendő ügyfél, legyen szó akár egy fiataloknak szóló koncertről, gépjármű kötelező felelősség biztosításról vagy az Ön által értékesített szolgáltatásról.

Ezen felül:

  • Mert lehetnek szórakoztatóak és látványosak (elképzelhető, hogy egy Facebook felhasználó csak a látványosság miatt klikkel rá és mégis megragad a tartalomnál)
  • Mert lehetnek praktikusak (weboldal funkcióinak megjelenítése az alkalmazások felületén)
  • Mert jól kiegészítik az Ön Facebook oldalát és nyit még egy csatornát az célcsoportja felé (több követőt szerezhet használatával)
  • Mert az alkalmazások által begyűjtött adatokat közvetlenül Ön kezeli majd (későbbi marketing célokra felhasználhatóvá válnak)

Mire van szükség egy Facebook alkalmazás futtatásához?

A Facebook alkalmazások nem a közösségi szolgáltató rendszerén futnak, hanem egy általunk biztosított tárhelyen. A Facebook az alkalmazások futásához mindössze egy keretet biztosít, többiről gondoskodunk( Például tárhelyről és biztonságos kapcsolatról (SSL)) .

Mennyibe kerül egy Facebook alkalmazás?

Számos tényezőtől függ egy Facebook alkalmazás ára. Mi a befektetett munka alapján állapítjuk meg a díjat, így ha olyan megoldást választ, amit már egyszer elkészítettünk, az nagyban csökkentheti a költségeket.

Tapasztalataink alapján ez az ár 65.000 Ft és 500.000 Ft között van, függően a grafikától, a funkciók bonyolultságától. Ez az ár tartalmazza a programhoz biztosított szerver környezetet 6 hónapig díjmentesen.

Pontos árajánlat elkészítéséhez kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »