Blog

content/popup.png

Milyen bannert válassz?

Dátum: 2016.08.24. | Írta: Király Réka
Biztosan sokunkban felmerült már az a kérdés, hogy milyen a megfelelő méretű, illetve típusú banner. Általában fixen meg vannak kötve, hogy milyen méretekből választhatunk, ezért jó ha tisztában vagyunk vele, hogy melyik milyen és miért jó vagy éppen nem a megfelelő. A költségek szempontjából sem elhanyagolható, hogy tudjuk a nagyobb bannaerek nagyobb felületet vesznek igénybe a megjelenítő weboldalon, ezért értelemszerűen nagyobb összeget is kell érte kifizetni. Másrészről pedig a nagyobb bannerek befolyásolják az oldal betöltődési idejét is., ezért a megjelenítő oldalak sokszor korlátozzák a banner típusát. A meglepetések elkerülése végett ezért ajánlott tájékozódni a honlap üzemeltetőjétől a bannerek irányelveit illetően. Majd ennek függvényében elkészíteni a megfelelő méretű bannert. Célszerű több méretben is elkészíteni egy adott bannert.
Részletek | >
content/web2.jpg

Ötletek a weboldaladhoz

Dátum: 2016.08.17. | Írta: Király Réka
Abban ugye senki nem kételkedik, hogy a vállalkozásunk, cégünk egyik alap pillére egy saját weboldal a világhálón. Ha weboldal tervezésére adod a fejed vagy a már meglévőt szeretnéd kicsit feltuningolni akkor van néhány ötletünk a számodra, amikkel sokat segíthetsz az eredményességén.
Részletek | >
content/googlearts.jpg

Új alkalmazás a Google-ben

Dátum: 2016.08.16. | Írta: Király Réka
A Google ismét újított, ezúttal a műkedvelő és kultúra iránt érdeklődők számára kedveznek. A Google Kulturális Intézete bemutatja legújabb felületét és alkalmazását, a Google Arts and Culture-t.
Részletek | >
content/mobile_webshop.png

Új Google kutatás – mobil felhasználók a webáruházakban

Dátum: 2016.08.11. | Írta: Horváth Anna
Ma a mobil weboldalak teljesítménye messze elmarad az asztali verzióhoz képest. Az emberek kevesebb időt töltenek a weboldalakon, hamarabb visszafordulnak, és kevesebb oldalt nyitnak meg, ez pedig jelentős hatással lehet az e-kereskedelemre.
Részletek | >
content/like_us.jpg

A Facebook rajongók csoportjai

Dátum: 2016.08.09. | Írta: Horváth Anna
A Facebook felhasználók rajongása sokszor csak múló fellángolás. A legtöbbjük, miután csatlakozott, vagy lájkolt egy oldalt, többet rá se néz. Ez alapján felmerülhet a kérdés, hogy a rajongók vajon haszontalanok-e? 
Részletek | >
content/wifi.jpg

Biztonságos netezés nyaralás alatt

Dátum: 2016.08.09. | Írta: Király Réka
Szinte már senki nem megy úgy el nyaralni, hogy ne vinne magával legalább egy olyan eszközt, amellyel feltud csatlakozni a világhálóra. És persze vannak olyan utazók is akik az összes eszközt elviszik magukkal. Ha te is bele tartozol ebbe a két csoportba, akkor tisztában kell lenned az idegen, nyílt Wi-Fi hálózatok veszélyeivel. Repülőtér, szálloda, étterem, kávézó-nyílt Wi-Fi. Mi az első dolgod? Kapcsolódás! Miért? Hogy megnézd a foglalási információkat, írj az otthoniaknak, térképeket, turisztikai információkat keress vagy éppen munkával kapcsolatos ügyet intézz. Ismerős? Hogy véletlenül se kerülj bajba és biztonságban maradjanak az adataid, segítünk néhány biztonsági tanáccsal.
Részletek | >
content/fb.jpg

Vége a klikkhajhász posztoknak!

Dátum: 2016.08.09. | Írta: Király Réka
Az utóbbi időkben különösen sok változáson ment keresztül a Facebook posztok működése. Újabb és újabb algoritmusokkal rukkolt elő a közösségi oldal, melyeknek vagy örülünk vagy feleslegesnek találunk. Ezúttal a kattintásvadászatnak parancsol nem-et! Ez azt jelenti, hogy kiiktat minden olyan gyanúsnak számító címet, amely becsapja a felhasználókat. Te is találkozhattál sokszor olyan című bejegyzésekkel, amik csábítóan hatottak rád és végül ha rákattintottál óriási csalódás ért, hiszen a nagy hűhó semmiért effektus állt elő. Néhány példát említünk csak meg, biztos ismerősek lesznek:
Részletek | >
content/fblivestream.jpg

Hogy állj neki a Facebook Live-nak?

Dátum: 2016.08.04. | Írta: Király Réka
Egyre nő a Live videók népszerűsége a Facebookon és az online marketing területén. Egyre több cég kezdi el kihasználni az élő közvetítés adta előnyöket. A Facebook Live videók még nagyobb elérést biztosítanak, mint az egyszerű videók, fotók vagy a szöveges bejegyzések. Biztosan te is láttál már Live videót a Facebookon és megfordult a fejedben, hogy kipróbálnád. Az első lépések megtételében segíthetnek számodra ezek a tanácsok.  
Részletek | >
content/instakomment2.jpg

Nem kívánatos kommentek Instagramon? Itt a megoldás!

Dátum: 2016.08.04. | Írta: Király Réka
Megérkezett az egyik legközkedveltebb közösségi médium, az Instagram újítása. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy letilthassák vagy kiszűrhessék azokat a kommenteket, melyeket nem szívesen fogadnak képeik alatt.
Részletek | >
<<  < 78 9 >  >>

Ügyfeleink elégedettsége
a mi legnagyobb büszkeségünk

mobil_app_fejlesztes1
facebook_app3
crm_rendszer_fejlesztes
webshop_keszites
mobil_app_fejlesztes3
facebook_app_4
^