Blog

Az út, amire másképp kell rálépni - Hotel marketing alapok

Azt minden vállalkozó tudja, hogy az üzleti életben aztán igazán farkastörvények uralkodnak és folyamatosan nyitottnak kell lenni, meg kell tudni újulni. A marketinges fogásoknak különböző válfajai vannak, mindegyik terület közül az egyik legspeciálisabb a szállodai marketing, hiszen a turizmusra külön szabályok érvényesek.

5 marketing dolog, ami minden fodrász bizniszt fellendít

Egy fodrásszal legalább annyira bizalmi és bensőséges kapcsolatot ápolunk, akár egy fogorvossal vagy masszőrrel. Főleg a nők esetében kerülnek igazán górcső alá korunk Gedeon bácsijai és Marika nénijei, hiszen a gyengébbik nem fejének ékességét, a lombkoronáját bízza a szakemberekre.

Marketing fogászatnak? Naná!

Egy fogászatnak van a legnagyobb szüksége a marketingre?  A fogorvosok sok ember rémálmát testesítik meg, némelyek valósággal félnek tőlük, ezért minden lehetséges módon elkerülik a velük való találkozást, adott esetben a konzultációt is. A félelem felülírja az egészségtudatot, éppen ezért egy fogászatnak kifele azt kell sugallnia, hogy a pácieneseket megfelelő empátiával, lojálisan, kiváló technikai felszereltséggel fogják ellátni.

Hogyan függ össze a tartalommarketing és a randevú?

A csábítás és a sikeres végkifejlet kapcsán, hiszen igyekszünk jó benyomást tenni másokra. Az online platformokon a sikeresség is egyértelműen a mérési mutatókkal demonstrálható, amit megelőz a vevők becsábítási folyamata, éppen ezért minden lehetséges eszközzel arra kell törekedni, hogy ők ki legyen szolgálva.

10 ingyenes módszer a Facebook-oldal fellendítéséhez

Mindenek előtt szögezzük le a legfontosabbat: egy közösségi platformon fontos a minőség és a hitelesség, valamint az oldal célközönségét célzó tartalom folyamatos szolgáltatása. Legyen szó vállalkozásról vagy privát oldalról, sokan már hiúsági kérdést csinálnak a követők számából vagy éppen hogy megítéltetnek általuk.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »