Blog

Az 5M-modell

A reklámkampányok egyik alappillére a marketing világával szorosan összefüggő 5M-modell , amelynek figyelembe vételével érdemes kialakítani minden kommunikációs tervet:

Az Instagram-követők bevonzásának egyszerű és gyors trükkjei

Kevés olyan marketing stratégia van, aminek ne lenne alappillére a közösségi média, annak kommunikációja és látogatókkal való megtöltése. A Facebook-oldalunk fellendítéséhez jó pár módszer áll a rendelkezésünkre, de mi a helyzet ezen a téren az Instagrammal, szlengebb nevén Instával? Most ehhez adunk pár tippet!

Spórolj a Google Maps-sel!

A Google Maps új funkciója sokunknak könnyebbséget jelenthet a szűkösen rendelkezésre álló mobilnetet tekintve. Ugye tudod miről beszélünk? Az új funkció a „csak wifi” módot jelenti, melynek bekapcsolása jól jön, ha nem szeretnéd hamar lenullázni a havi netes keretedet.

Építsd ki üzleti kapcsolataidat közösségi médiával!

Egy kis tervezéssel és némi erőfeszítéssel nem is gondolnád, milyen hasznos lehet a közösségi média az üzleti kapcsolatok építésében. Nagyon sok lehetőséget rejthet magában például a Twitter vagy a már hazánkban is egyre nagyobb népszerűségnek örvendő üzleti célra szolgáló közösségi platform, a LinkedIn.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »