Blog

Nem minden az online

Kiállítások, vásárok, konferenciák, előadások, a cégeddel akkor is meg kell jelenned IRL, ha a tevékenységed jellemzően nem a való életben zajlik. Ennél is egyszerűbben: akkor is találkozol hús-vér emberek tömegével, ha a céged nem offline kereskedelmi tevékenységet végez, hanem online szolgáltatást nyújt.

Vevőszerzés olcsón, de okosan

Biztos te is találkoztál már hirdetésekkel Google keresés közben, vagy esetleg meglepődtél, hogy világhálós szörfözés közben olyan termékek, szolgáltatások „dobozos” hirdetései jelennek meg, amik amúgy is érdekelnek mostanában.

Célkeresztben a vásárló

Nem irigyeljük a közelmúlt kisvállalkozóit és marketingeseit, Facebook ugyanis csak 2004 óta van, előtte azért nehéz volt olcsón hirdetni. Emlékszünk még a ’90-es, valamint a korai 2000-es évekre?

A gyors programozó titka

Az IT terület az elmúlt 10-15 évben viharos gyorsasággal fejlődött, a könnyebb felhasználhatóság, az informatikai alkalmazások funkcionális gyorsasága fejlesztők garmadájának temérdek munkaórájának köszönhető.

Hirdess ésszel és légy elégedett

Pár hónapja baráti körben hangzott el, hogy a kérdés nem az, hogy vajon a Facebook-nak vagy másnak van nagyobb befolyása az emberek életére. A kérdés inkább az, hogy az emberek körül forog a Facebook, vagy fordítva.

Névjegykártya: kötelező, vagy lejárt lemez?

Megvan az a jelenet az Amerikai pszichóból, amikor a Wall Street-i aranyifjak mutogatják egymásnak a névjegykártyáikat? Szín, betűtípus, dombornyomás, minden számít, Patrick Bateman megőrül, ha a sajátjánál menőbb névjegyet lát.

Itt az ideje egy kis ráncfelvarrásnak!

A jó bornak már régóta szüksége van cégérre is, ezt bizonyára már tudod, és egyáltalán nem mindegy, hogy az a cégér hogy sikerült. Az ominózus cégérnek passzolnia kell a vállalkozásod profiljához, színben, dizájnban egységes weboldal és egyéb kiegészítők kellenek.

Három dolog, amin tilos spórolnod

A kilencvenes évek üzleti életének tapasztalt, öreg rókái azt mondták, hogy ha vállalkozol, akkor két dolog van, amin nem érdemes spórolni: az egyik a könyvelőd, a másik az ügyvéded. Nagyon rosszul jársz előbb, vagy utóbb, ha bármelyik rosszul teljesít és a profitod nagy részét elviszi valamelyik hatóság.

Webtelen igazság – van élet web nélkül?

Digitális osztódás Az információtechnológia gyors fejlődése vegyes érzelmeket váltott ki. Ez a hirtelen jött információáradat két részre osztotta a társadalmat. Tapasztalatok alapján inkább az idősebb korosztály, aki kevésbé örül neki, mert azt látja, hogy mi fiatalok folyamatosan csak a kezünk ügyében lévő kütyüt simogatjuk. Ami tulajdonképpen nem túlzás, mert így van. Annak, aki már a digitális mindennapokba született bele, teljesen természetes, hogy nem könyvtárba megy, ha információra van szüksége egy adott témához, hanem beírja a kereső címsorába.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »