Blog

A landing page-ed legyen iránytű

A szöveges tartalmak fontosságáról sokat halhattál, olvashattál mostanában, ennek köszönhetően bizonyára már Te is tökéletesen tisztában vagy az online szövegeid jelentőségével. Legyen szó a weboldalad, vagy a hírleveled szövegéről, a leírtaknak súlya van, nincs ez másként a landing page-ed esetében sem.

Van egy tippem, nem kell ingyen?

A Onesoft-nál a kezdetek óta azt az elvet valljuk, hogy az ügyfelekkel való harmonikus együttműködés nélkül nem tudunk fejlődni. Az elmúlt pár év bebizonyította, hogy igazunk volt, a sikereinket a szakértelmünkön túl a kölcsönös bizalom eredményezi. Amit máshol kiszámláznak, azt mi ajándékba adjuk, és egyre csak jönnek az ügyfelek. Ki érti ezt!?

Kell-e a cégednek arculat?

Ha el akarsz veszni a süllyesztőben, akkor nem kell. De! Ha szeretnél fennmaradni, bevételt termelni és fejlődni, akkor igenis kell.  Arculat. Sokszor halljuk. De mit is takar? A logót? A névjegykártyát?

Online fizetés

Egyszerű és webszerű A web segítségével ma már nem kell sorban állnunk, ha ügyet akarunk intézni. Nem kell telefonon érdeklődni, esetleg időpontot kérni, aminek a betartása vagy sikerül, vagy nem a hatósági szobákban. A csekkel járó vesződést is elfelejthetjük, hiszen a korábbi adminisztrációs érában még a kis sárga papír befizetése miatt is rendeződnünk kellett kisebb vagy nagyobb kígyózó postai sorokban.

Wordpress, vagy nem Wordpress: ez itt a kérdés

A Wordpress évek óta meghatározó szereplője az IT-piacnak, túlzás nélkül állítom, hogy töretlen a népszerűsége. Bizonyára Te is hallottál már róla, ám közel sem biztos, hogy Neked Wordpress-re van szükséged. A OneSoft-tal elemezzük a helyzetedet és a céljaidat, hogy a végén tiszta legyen: mi az amire Neked van szükséged?

Mire jó a saját mobil alkalmazás?

A saját mobil alkalmazás forgalomnövelő hatással lehet a vállalkozásodra, de csak óvatosan, nem minden területen jó megoldás a mobil applikáció. Röviden összefoglaltam, hogy mikor érdemes saját mobilalkalmazást készíttetned, és mikor elég a reszponzív weboldal.

Reszponzív weboldalak a mobil applikációkkal szemben

Online jelenlétednek többféle formája és fajtája van, a vállalkozásod sikerét illetően azonban nem mindegy, hogy melyiket választod. Applikációk és weboldalak csaptak össze az elmúlt pár évben, és talán a weboldalak egy vezércsellel megerősítették a pozícióikat, de az alkalmazásokat sem szabad leírni. Applikáció, vagy reszponzív weboldal? Megmutatom, hogy áll most a „háború”.

Print kiadványok – na hagyd ki a ziccert

Dacára a digitális térhódításnak, a nyomtatott kiadványoknak óriási szerepük van a vevőszerzésben, legyen szó prospektusról, újságról, vagy akár egy könyvről. Pszichológiai érvek tucatjait tudnánk felhozni a print kiadványok szükségessége mellett, de mivel mi marketinggel, nem pedig pszichológiával foglalkozunk, ettől most megkímélnénk Titeket.

Nem úszod meg a reklámajándékok beszerzését

Kérek szépen Tőled egy céglogós tollat, hogy a céglogós jegyzettömbbe felírjak pár dolgot azok közül, amiről most beszéltünk, mert amúgy tetszett, amit mondtál, a teleírt céglogós papírlapot pedig majd a céged prospektusával együtt rakom el a céglogós mappába.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »