Blog

Hogyan használd fel a Facebook borítóképedet kreatívan?

Szeretnél többet kihozni a borítóképeidből? A borítóképed tökéletes hely lehet ahhoz, hogy információkat közölj a cégedről vagy termékeidről. Tökéletes „Call-to-Action” funkcióként is használhatod. Ebben a cikkben eláruljuk, hogy használhatod ki a legkreatívabb módon.

AdBlock Plus, a reklámblokkoló

Rendkívül gyorsan terjednek manapság a reklámblokkolók. Nem is csoda, hiszen rengeteg idegesítő, erőszakos hirdetés van az interneten, és bizony meg tudják nehezíteni a böngészés folyamatát rendesen.

Miért linkelünk?

Számtalanszor osztja meg az internet népe más-más weboldalak linkjét. Történhet ez egy közösségi honlapra, vagy akár egy saját blogbejegyzésre. A kérdés az, mi a célunk vele?

Landing page puska, hogy semmi ne maradjon ki

Szerkeszd épp az első, vagy az egymilliomodik landing page-edet, bármikor előfordulhat, hogy elfelejtesz valamit. Annak ellenére, hogy ez csak egy aloldala a weboldaladnak, rengeteg olyan apró dolog van, amivel varázsolhatsz a minél jobb konverzió érdekében. Ha a versenytársaid jobban rakják össze a landgin page-üket mint te, akkor értékes konverziókat fogsz veszíteni. Ezzel a checklisttel segítünk, hogy ez ne történjen meg.

CRM

Egyre többet halljuk, mégis sokan értetlenül néznek, ha meghallják ezt a három betűt. Mit jelent és mire jó a CRM, miben segíti ez a mindennapi cégvezetést. CRM-alapozó a Onesoft blogon.

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »