Blog

Miért van szükség Adwords tanácsadóra?

Lássuk be, hogy az organikus forgalom generálása és az, hogy feljebb kerüljünk a keresési találatok listájának rangsorolásában rengeteg időt vesz igénybe. De előfordul, hogy időhiányában ezt nem mindenki engedheti meg magának. Egy Adwords tanácsadó segítségével viszont gyorsabban elérheted a céljaid.  

Újabb algoritmus a Facebookon

A közösségi háló új algoritmusa a családot és a barátokat helyezi előtérbe a hírfolyamon. A Facebook műszaki igazgatója bejelentette, hogy frissítik a hírfolyam algoritmusát, amelyben a barátok által megosztott tartalmak, bejegyzések magasabb helyen lesznek rangsorolva a hírfolyamban, mint egyes oldalaké.

Tippek az e-mail kampányhoz

Naponta rengeteg e-mail kerül kiküldésre marketing célból. Ezért fontos, hogy a tied kitűnjön a sok közül. Ha legközelebb e-mail-t írsz jusson eszedbe ez a három lépés, hogy fel tudd venni a versenyt a figyelem felkeltés területén.

Hangalapú keresések

A hangalapú keresések segíthetnek a feladatok elvégzésében, amikor mondjuk túl elfoglaltak vagyunk, és kevés az időnk. Olyan ez tulajdonképpen, mint egy digitális személyi asszisztens.

Fotóból videót-új funkció a Facebook iOS alkalmazásában

Hétfőn került bemutatásra az új funkció, amelyet a Facebook iOS alkalmazására optimalizáltak. A felhasználók így már élvezhetik a „Slideshow” elnevezésű diavetítésre alkalmas funkciót. Azonos a neve a tavaly októberben berobbanó hirdetési egység nevével, de nem összetévesztendő.

A gifek világa

Szeretnéd megtudni, hogyan tudnál magadtól gifeket kreálni? Mikor és hol oszd meg őket? A blog.bufferapp.com összegyűjtötte a legjobb alkalmazásokat, tippeket.

Videó és Marketing? Van összefüggés!

A videómarketingnek egyre nagyobb a térhódítása a marketing és a közösségi média területén. Hasznos lehet arra, hogy megismerjenek ügyfeleink és nagyobb az esélye, hogy elnyerjük a bizalmukat. Egy jó videóval nagyon fellendíthetjük látogatottságunkat.

A sikeres Twitter chatelés

A márkaépítők mindig az új és érdekes módját keresik annak, hogy a közönség figyelmét mivel tudják megragadni, mit tudnak nekik újra- és újra bemutatni, ajánlani.
91011

Kezdjük el a közös munkát, kérje díjmentes ajánlatunkat

Ajánlatkérés »